Přejít k hlavnímu obsahu

Finále světového turnaje v Brawl Stars se odehraje v pařížském Disneylandu

5. 11. 2022 | 08:00 Brawl Stars Gaming
Světové finále 2022 ve hře Brawl Stars s prize poolem až 24 milionů korun odhalilo místo svého konání. Můžeme se těšit na záběry z Disneylandu v Paříži. Vstupenka pro veřejnost bude stát sympatických 25 euro.
Světové finále Brawl Stars 2022
Světové finále Brawl Stars 2022
Zdroj: Supercell

Světový šampionát v Brawl Stars se odehraje ve francouzském hlavním městě. Otevřen bude také pro publikum, takže pokud vás láká vidina spojení esportu a zábavy v Disneylandu, je to ideální šance  vyrazit na výlet. Bude to poprvé od doby pandemie COVID-19, kdy budou při zápasech Brawl Stars přítomni i fanoušci.

Do samotného finále mistrovství se probojovalo celkem 16 týmů, které se v Paříži utkají o titul mistra světa. Celkově budou nejlepší světové týmy hrát o prize pool v hodnotě minimálně 12 milionů korun. Jeho výše se ale bude odvíjet také od toho,  kolik předmětů s tématikou světového finále si zakoupí fanoušci v obchodu Supercellu v období 4. - 6. listopadu. Výdělek z prodeje totiž poputuje na zvětšení již zmíněného prize poolu. Zatím to vypadá, že by se mohlo hrát až o dvojnásobek původní částky.

16 finálových týmů
16 finálových týmů
Foto: Supercell.com

Finále se bude konat od 25. do 27. listopadu. Čeká nás klasický single elimination bracket. Kromě sledování na místě bude celá událost samozřejmě přenášena pro fanoušky i online. Přímý přenos bude dostupný na YouTube a Twitchi.

Cesta na světový šampionát může začít i v lokálních vodách. Na letošním Samsung MČR Brawl Stars se tým Inside Games probojoval až ke zvednutí poháru. Z vítězného rozhovoru bylo jasné, že tým si šel pro vítězství a mířil rovnou na tu nejvyšší pozici. IG již domácí půdu ovládli, což si můžete připomenout v našem aftermovie, nyní je tak ideální čas  vyrazit dál do světa. Třeba příští rok uvidíme na světovém šampionátu bojovat i naše mistry.