Přejít k hlavnímu obsahu

Je to soukromá záležitost. Sadokist prolomil mlčení kvůli kontroverzi na IEM Rio Majoru

13. 11. 2022 | 08:00 Counter-Strike 2 Kauza
Kariéra populárního komentátora Matthewa „Sadokist“ Trivetta zhasla rychle a náhle. Kvůli jednomu nešťastnému incidentu na hotelu obdržel padáka, přičemž žádný komentář k tomu neposkytl, tedy až do teď. Není čeho litovat, říká.
Sadokist si už u ESL nezakomentuje
Sadokist si už u ESL nezakomentuje
Zdroj: Twitter

Kanadský Sadokist si za ESL mikrofon už nestoupne. Může za to jeho opilecká eskapáda na brazilském Majoru, kde v pozdních večerních hodinách působil potíže. Celý incident popisujeme v předchozím článku. Jak Sadokist, tak ESL neposkytli žádné detailní informace. Na sociálních sítích ale odpověděl na několik dotazů fanoušků, takže aspoň známe jeho názor na celou situaci.

I přes kontroverze, které Sadokistovu kariéru doprovázely, byl komentátor u diváků populární, proto je mrzí, že už ho na těchto akcích neuslyší. On sám se k situaci vyjádřil: „Je to soukromá záležitost, a proto jsme se s ESL dohodli, že to tak zůstane i na naší straně.“ Kanaďan vysvětlil, že není čeho litovat, protože je rád, že se posune kupředu.

Co bude dělat dál, je očividná otázka. „Kdo ví. Není nic než čas na to přijít. Pravděpodobně příští rok na jaře prorazíme v našem novém bikeparku,“ odpověděl fanouškům. ESL potvrdilo, že do incidentu nebyl zapojen žádný hráč. Namísto Sadokista na castingový pult nastoupil po boku Jamese „Mosese“ O'Toolea náhradník Anders Blume .

IEM Rio Major
IEM Rio Major
: PLAYzone
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.