Přejít k hlavnímu obsahu

Konec streamům z vířivky? Amouranth hraje hry a je prý mnohem šťastnější

2. 12. 2022 | 12:58 Twitch
Kontroverzní, leč stále oblíbená Twitch streamerka Amouranth to v poslední době neměla lehké. Zdá se však, že vše se začíná konečně obracet k dobrému. Dokonce poněkud pozměnila náplň svých streamů, nyní se věnuje především hře Overwatch 2 a dle jejích slov je takto život mnohem lepší.
Konec streamům z vířivky? Amouranth hraje hry a je prý mnohem šťastnější
Konec streamům z vířivky? Amouranth hraje hry a je prý mnohem šťastnější
Zdroj: Twitter - Amouranth

Kaitlyn „Amouranth“ Siragusa je poněkud kontroverzní tváří Twitch scény, ale to nic nemění na její oblíbenosti. Koneckonců nedávno byla jedinou streamerkou mezi 100 top streamery platformy. Navzdory popularitě není její život nikterak růžový. V říjnu letošního roku odhalila, že je vdaná, manželství ale nebylo nijak šťastné. Vztah měl být toxický a muž ji měl mimo jiné týrat, ponižovat a manipulovat s ní.

Amouranth se nyní na sociálních sítích pochlubila, že streamuje více Overwatch 2 než z vířivky a že její život je lepší. Tím jistě potěšila své fanoušky, kteří si o ni po oznámení z října dělali starosti. Když byla se svým mužem na telefonu, plakala, zatímco jí nadával, přikazoval jí a dokonce vyhrožoval, že zabije její mazlíčky. Podle následných textových zpráv také měl kontrolu nad jejími účty. Navíc po streamerce požadoval, aby předstírala, že je single právě kvůli „finančním příležitostem“. 

Pro všechny to byl šok, neboť Amouranth se vždy zdála jako vyrovnaná a ambiciózní žena, která ví, co chce. V současnosti již se svým bývalým mužem není a má znovu kontrolu nad svými bankovními účty i tím, co dělá online. Prozradila tak, že po rozchodu tráví mnohem víc času hraním her, které ji baví. Pryč jsou tak časy, kdy tvořila obsah, do něhož byla údajně nucena. 

V koláčovém grafu je možné vidět, že za posledních 90 dnů tvořily vířivkové streamy pouze zhruba 10 % jejího obsahu, zatímco v minulosti to byla více než polovina. Toto zjištění následně streamerka okomentovala slovy: „Nahrála jsem více Overwatche, než jsem streamovala z vířivky. To se NIKDY NESTALO.“

Ať už Amouranth streamuje z vířivky v plavkách, nebo se věnuje hraní videoher, hlavní je, že může dělat to, co ji baví. A to bez toho, aby se musela bát, že ji někdo bude verbálně napadat a ovládat její život. 

Zdroj: GamingBible
Štítky: Amouranth