Přejít k hlavnímu obsahu

Změna plánované odstávky serverů! Kdy poprvé vkročíme na novou mapu?

3. 12. 2022 | 15:27 Fortnite Update hry
Kapitola 4 sezóna 1 začne v neděli 4. prosince. Ačkoli není stanoven žádný přesný čas, kdy k tomu dojde, pro naše časové pásmo můžeme předběžně počítat s nedělním dopolednem až polednem.
Upoutávka na live event
Upoutávka na live event
Zdroj: Epic Games

Odstávka bude podle leakerů trvat maximálně 12 hodin. Pokud však vývojáři budou potřebovat na poslední chvíli opravit nějaké anomálie, může to trvat i déle. Je nutné se také připravit na to, že nás čekají klasické problémy s napojením do hry. Velký nápor na servery znamená mnohdy několik dalších hodin čekání.

Jak víme, původně měla první sezóna začít až 5. prosince 2022. Vzhledem k tomu, že toto datum připadá na pondělí, což je pracovní den, rozhodl se zřejmě Epic Games vše urychlit. Stejně začínala i kapitola 3 v neděli (5. prosince 2021).

Aktuální live event s názvem „Fracture“ začne ve 22 hodin našeho času. Kde se na něj můžete podívat se dočtete v předchozím článku. Jakmile událost skončí se vypnou servery a nastoupí známá obrazovka To Be Continued.

Upoutávka na zbrusu novou kapitolu bude představena po skončení eventu ve 23 hodin. Video, jehož premiéra je naplánována na YouTube, se jmenuje „Nový začátek“. I když je to v tuto chvíli poněkud vágní název, může to znamenat konec reality Zero.
 

S uniklými zvukovými záznamy potvrzujícími přesun lokalit z kapitoly 3 sezóny 4 do jiné reality nebo přinejlepším dimenze, to může být skutečně nový začátek. 

Ačkoli zatím není mnoho informací o tom, co se stane během živé události, existuje jeden únik, který dává určitou představu o tom, co se může stát ke konci. Před pár hodinami Twitter obletěl snímek zobrazující supernovu. 

Zatímco autenticita snímku je stále předmětem diskuse, pokud je pravdivá, ukazuje letmý pohled na to, co se stane. Zdá se, že někdy během akce Zero Point exploduje. Nicméně vzhledem k tomu, že na sociálních sítích stále kolují falešné leaky a upoutávky, je nejlepší brát věci s rezervou. 

Je tak nejlepší zůstat obezřetný. A pokud se chcete vyhnout se únikům je nejlepší zůstat mimo sociální média, dokud live event oficiálně nezačne. Zbývá již jen pár hodin a nebude trvat dlouho, než budeme v 1. sezóně kapitoly 4 naplno.
 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.