Přejít k hlavnímu obsahu

Stream začíná. DeeThane v letošní charitě vybírá na nemocného Matýska

18. 12. 2022 | 08:09 Lifestyle
Vánoce jsou čas, kdy je štědrost lidí vidět nejvíce. O tom svědčí činy Damiena „DeeThane“ Danteho, který se už několik let věnuje pomoci chudším a nemocným. Tak, jako si v minulých letech vybral Kubíka, Míšu a další děti, nyní si vybral Matýska, který trpí transpozicí těžkých cév.
DeeThane s rodinou Matýska
DeeThane s rodinou Matýska
Zdroj: YouTube/DeeThane

Každá scéna má své osobnosti, které mají srdce na správném místě a nebojí se uspořádat sbírku s účelem přispět na charitativní účely. Každoročně česko-slovenská komunita na nejen Twitchi ukazuje, že když je třeba, dokáže se spojit a vybrat nemalé peníze, dokonce s určitou pravidelností. Zdaleka charitou nejprotřelejší českou osobností na streamovací platformě je bezesporu Damien „DeeThane“ Dante, který již poněkolikáté chystá velkou charitativní kampaň. Na koho vybírá letos?

Jako vždy, i tentokrát si připravil příběh rodiny a dítěte, která potřebuje pomoc. V tomhle je DeeThane profík a lidé ho podporují. Sám říká, že ta sbírka není pouze o penězích ale také o tom příběhu. „Nemusíte pomáhat jednou ročně na mých sbírkách, ale rodin, které potřebují vaši pomoc, je spousta. Stačí třeba dvacka měsíčně,“ pronesl před kamerou protagonista tuzemských charitativních streamů.

Příběhu DeeThane věnoval celé video, kde s rodinou nemocného Matýska vysvětlují, čím vším si museli projít a co je vlastně všechno potřeba dělat, nejen v každodenním boji se srdeční vadou. Plánovaný charitativní stream proběhne 18. prosince na jeho Twitch kanále a určitě se bude na co koukat. Na jeho nedávném streamu vybral 150 tisíc korun, ale částky občas dosahovaly i vyšších hodnot. Jaký cíl má vytyčený letos?

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.