Přejít k hlavnímu obsahu

Spojí se hvězdy ENTERPRISE a Sampi s blogg1sem? V přátelském zápase porazili SINNERS

8. 1. 2023 | 13:00 Counter-Strike 2 Spekulace
Okurkové období bez turnajů se pomalu blíží do svého konce, většina týmů z domácí špičky však stále nemá doplněné své sestavy, minimálně ne tedy oficiálně. SINNERS se řadí mezi ty, kdo si na trable s budováním kádru stěžovat nemůže. Na jiných adresách se testuje, což dá občas nahlédnout na zajímavé pětice. Co byste řekli na spojení ENTERPRISE a Sampi.Tipsport?
Přivedou Sampi blogg1se nebo The eLiVa?
Přivedou Sampi blogg1se nebo The eLiVa?
Zdroj: PLAYzone

Sobotní stream Erika „The eLiVe“ Sith přinesl další z variant, jak by při troše představivosti mohl některý z domácích týmů v roce 2023 vypadat. Na několik obyčejných zápasů na platformě FACEIT se totiž spojil se svým spoluhráčem Tomášem „system“ Zemkem a dalšími dvěma slovenskými reprezentanty, Matúšem „MATYS“ Šimkem a Lukášem „sAvana1“ Lintnerem. Hvězdnou pětici uzavíral Dominik „blogg1s“ Janita.

Tahle sestava dokonce potkala SINNERS, kteří se před společným bootcampem začínají chystat na novou sezónu. Slávu si v napínavém zápase pro sebe ukradl MATYS, jenž nasbíral skóre 38:17 a neuvěřitelných 82 procent headshotů (31 z 38 killů), čímž dovedl svůj tým k vítězství nad SINNERS v poměru 16:13. Takových zápasů a různých mixů nabízí každodenní hraní FACEITu přehršel, na tom včerejším však může něco být.

Blogg1s totiž patří mezi nejžhavější artikly na přestupovém trhu, v eSubě už není nijak vázaný a ve hře je přestup na několik zvučných adres. Několikrát se napsalo o Dynamu Eclot, ale zapomínat nesmíme ani na Sampi.Tipsport, odkud se objevují spekulace o velkém zájmu. Jejich sniperem je Michal „T4gg3D“ Vrzal, který však první měsíce s „velkou zelenou“ nehrál, tudíž by mu nemuselo vadit nyní uhnout blogg1sovi.

Co ale hráči ENTERPRISE z výše uvedené FACEIT sestavy? O budoucnosti systema, jenž hrál v podstatě místo T4gg3Da, se příliš neví. Sampi však údajně měli projevit zájem o The eLiVa, což by byl naopak přestup, který by se opět škrábal k sedmimístné cifře. Nutno uznat, že blogg1s a eLiVe by s Matysem a spol. utvořily skutečně hvězdou skvadru. Vzdát se dalšího klíčového pilíře ale EP určitě jen tak chtít nebudou.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.