Přejít k hlavnímu obsahu

Gamer objevil sbírku her po své babičce. Na co zajímavého narazil?

14. 1. 2023 | 18:08 Lifestyle
Naši rodiče nebo prarodiče nás někdy mohou překvapit i poté, co už tu s námi bohužel nejsou. Něco takového se stalo i gamerovi, který objevil starou herní kolekci své babičky. Při bližším pohledu, nejspíše s překvapením, zjistil, že obsahuje mnoho kusů stejných titulů.
Hráč objevil sbírku her po své babičce, mimo jiné obsahovala 26 kusů té samé hry
Hráč objevil sbírku her po své babičce, mimo jiné obsahovala 26 kusů té samé hry
Zdroj: KrisReed via Reddit, NBCUniversal Television Distribution

„Herní kolekce mojí babičky. Nejsme si jistí, jestli věděla, jak přeuložit již existující herní soubory.“ Tak začal své vyprávění dědic gamingové sbírky. K textu přiložil také fotografii zmíněných her spolu s doplňky v pozadí. Babička podle všeho vlastnila 19 různých ručních Game Boy Advance SP konzolí, stejně jako jeden kousek konzole Game Boy Color. K tomu všemu vlastnila také 26 kopií Wario Land 4 spolu s 13 kusy hry Mario Pinball Land. 

Pobavení komentující podotýkají, že babička také nejspíš nevěděla, že Game Boy Advance SP má baterii, která se dala nabíjet, a že musela mít skutečně ráda Wario Land. 

„Nechala po sobě také řadu vytisknutých tutoriálů z online stránek spolu se vzkazy pro svá vnoučata (i mě) vysvětlující hry. Mám ji moc rád a tenhle moment byl velmi hořkosladký,“ poznamenal autor v příspěvku. 

Tento příběh připomíná, že videohry jsou koníčkem pro každého bez ohledu na věk. Přestože se stále tvrdí, že jsou spíše záležitostí „mladší“ generace. Hrát může každý.

Videohry mohou být dobrým způsobem, jak spojit prarodiče s vnoučaty, ačkoliv někdy může dojít k úsměvnému omylu. Jako když chtěli prarodiče své vnučce darovat „nejnovější konzoli“ a dívka místo toho dostala 20 let starý GameCube, ovšem v perfektním stavu.Jeden hráč zase na půdě objevil nerozbalený PlayStation 1, který mu zapomněl darovat jeho již zesnulý děda.   

Zdroj: GamingBible
Štítky: gaming