Přejít k hlavnímu obsahu

ENTERPRISE loví v eSubě, přijít má i leckr. Jaký je aktuální postoj organizací?

17. 1. 2023 | 19:36 Counter-Strike 2 Spekulace
Zbrojení na rok 2023 se u některých organizací blíží do finiše. Po Sampi už mají své hlavní kandidáty vytipované také v ENTERPRISE, přijít by mohli hned čtyři noví hráči. O koho jde?
leckr a Pechyn na Tipsport MČR CS:GO
leckr a Pechyn na Tipsport MČR CS:GO
Zdroj: PLAYzone

ENTERPRISE zažívají velkou proměnu, z loňské sestavy podle všeho v týmu setrvá pouze Tomáš „system“ Zemko. O konci zahraničního dua je známo již od konce roku, budoucnost Roberta „manguss“ Kaspera je naopak neznámá, ačkoliv se o něj ještě loni v létě zajímali SINNERS. Erik „The eLiVe“ Sith má pak spolu s ostříleným Dominikem „blogg1s“ Janitou namířeno do Sampi.Tipsport. Jejich sestava už nabírá finální podobu a neměla by se lišit od té, kterou jsme v rámci spekulací a dle prvotních zdrojů uveřejnili již 8. ledna.

Chystaná sestava Sampi:

 Slovensko Matúš „MATYS“ Šimko
 Slovensko Lukáš „sAvana1“ Lintner
 Slovensko Michal „T4gg3D“ Vrzal
 Slovensko Erik „The eLiVe“ Sith
 Česká republika Dominik „blogg1s“ Janita

Nyní už ale k ENTERPRISE. Klíčovou postavou nového složení bude in-game leader Michal „leckr“ Kadlíček, pro něhož přesun do EP dává největší smysl – obzvláště, pokud si může vybudovat kádr dle svého gusta. Kapitánů má domácí scéna poskrovnu, 23letý lídr by navíc přišel zadarmo. Druhým volným agentem, na něhož mají EP zálusk, je Martin „zur1s“ Sláma. Tímto krokem by se zaplnila další důležitá pozice snipera.

Co se týče nejžhavějších zákulisních informace a našich zdrojů, tak podle nich by si ENTERPRISE chtěli pro zbytek sestavy dojít do eSuby. V hledáčku jim po rozpuštění „modrých“ uvízli Martin „Pechyn“ Pechoušek a Jakub „M1key“ Krausko. Všech pět hráčů uvažované sestavy EP shodou okolností spojuje minulost v eSubě.

Možná sestava ENTEPRRISE:

 Slovensko Tomáš „system“ Zemko
 Česká republika Michal „leckr“ Kadlíček
 Česká republika Martin „zur1s“ Sláma
 Česká republika Martin „Pechyn“ Pechoušek
 Slovensko Jakub „M1key“ Krausko

V úterý v návaznosti na kolující spekulace přitopila pod kotlem informace, že zmiňovaná pětice spolu již trénuje. Situace je ale zapletená. „Nikdo z Enterprise nás oficiálně nekontaktoval ohledně zájmu našich hráčů, takže tyto spekulace nemůžeme potvrdit,“ vyjádřil se pro PLAYzone týmový ředitel eSuby Alexandr Ambróz. Buďto se tedy hráči teprve oťukávají a zkoušejí, nebo se k rovině organizace–organizace ještě nedostali.

O vyjádření jsme požádali i druhou stranu, dle Jakuba Faula z managementu ENTERPRISE ale změny ani sestavování týmu nekomentují a oznamují je až tehdy, pokud oficiálně nastanou. Nezbývá než čekat.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.