Přejít k hlavnímu obsahu

Hráč zadarmo z eSuby, logo i název. Co víme o profesionálním celku ze Slovenska?

26. 1. 2023 | 14:33 Counter-Strike 2 Přestup
Leakeři všech zemí, spojte se! Nejnovější úniky informací se týkají profesionálního projektu, v rámci kterého se spojí organizace Dark Tigers, DGG Esports a movitý investor. Předčasně však nyní byly odhaleny stránky nové organizace, jenž si bude říkat UNiTY, jak jako první informoval portál Eplayer. Zástupce užšího vedení nám pravdivost informací skutečně potvrdil.
UNiTY esports
UNiTY esports
Zdroj: unityesports.eu

V kuloárech se poslední týdny hovoří o zániku Dark Tigers, respektive přesunu pod novou značku. Přestup na poli organizací se stane skutečností v polovině února. Slovenská profesionální organizace, jenž vznikne spojením DGG Esports a Dark Tigers, ponese název UNiTY. Překlad z angličtiny vyjadřuje jednotu, která značí právě spojení dvou subjektů pod jednu střechu. Týmové logo můžete vidět v titulním obrázku.

Odhalení organizace je naplánováno na 15. února, tento termín přitom není nijak náhodný. Čeká se totiž na ukončení smlouvy pátého hráče v předchozím působišti. Jedná se o Lukáše „luko“ Hrabčíka, o jehož přesunu jsme informovali v předchozím článku. Tomu v eSubě běží měsíční výpovědní lhůta, po které může do UNiTY přijít zadarmo. Tuto skutečnost nám potvrdil CMO a Team Director organizace Branislav Kovačovic.

V tuto chvíli však není dostupná informace o tom, jestli stejná výpovědní lhůta platí i v případě dalších hráčů eSuby. Pokud ano, tak bychom se odhalení sestavy ENTERPRISE mohli také dočkat až v polovině února.

Reprezentovat nový profesionální celek budou celkem tři sekce. CS:GO se přesouvá z Dark Tigers, FIFA hráči dosud oblékali dres DGG a Dota 2 sekce bude zbrusu nová. Dark Tigers tímhle krokem nezanikají, jen se stanou exkluzivním brandem pro PUBG sestavu. Stejně tak nekončí spolupráce s Bohemians Praha 1905.

Jak bude vypadat CS:GO tým UNiTY:

 Slovensko Ľuboš „HenkkyG“ Ilko
 Slovensko Martin „creze“ Bagala
 Slovensko Dominik „NIO“ Maxian
 Slovensko Peter „WEAMO“ Rauch
 Slovensko Lukáš „luko“ Hrabčík

 Slovensko Jozef „d0di“ Kiss – trenér

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.