Přejít k hlavnímu obsahu

Boombl4 se spojil s bývalým jádrem Entropiqu. Dotáhnou to spolu na Major?

16. 2. 2023 | 11:21 Counter-Strike 2 Přestup
CIS scéna vítá novou ambiciózní sestavu, která má potenciál postoupit na Major. 1win se rozhodli přebudovat kádr a podepsali mimo jiné i někdejší klíčovou postavu Natus Vincere.
Nové posily 1WIN
Nové posily 1WIN
Zdroj: 1win esports

1win se poslední rok a půl pravidelně motali kolem nejlepší světové třicítky, odhodlali se však pro změny v sestavě s ještě vyššími cíli. Ve sbírce mají za zmíněné období řadu medailí, mimo jiné z posledních tří sezón ESL Challenger League, ale nyní už nevyhlížejí menší online turnaje, ale rovnou pařížský BLAST.tv Major.

Z původního jádra zůstal pouze nejstarší člen sestavy Aleksandr „TRAVIS“ Timkiv, jenž ve 1win působí od samého vzniku, a nadějný sniper Denis „deko“ Zhukov. Jeho potenciál je nepopsatelný, ale na scéně není příliš oblíbenou postavou. Svého času o něj měli zájem také OG, kterým však na nabídku ani neodpověděl.

Na začátku roku do týmu přišel nový in-game leader Aleksei „NickelBack“ Trofimov a v minulém týdnu na něj navázal Igor „Forester“ Bezotecheskiy. Aby toho nebylo málo, tak z bývalé sestavy Entropiqu do 1win zamířil také zkušený trenér Dmitry „hooch“ Bogdanov. Poslední posila je však ještě zvučnějšího charakteru.

Jedná se o Kirilla „Boombl4“ Mikhailova, který po konci v NAVI čekal na ideální nabídku. Nutno říci, že na papíře vypadá soupiska 1win opravdu slibně. Boombl4 navíc nebude svázán povinnostmi kapitána, vedení týmu si vezme na starost NickelBack. První šanci se ukázat budou mít v dnes startující kvalifikaci na Major.

Posílená sestava 1win:

 Rusko Aleksandr „TRAVIS“ Timkiv
 Rusko Denis „deko“ Zhukov
 Rusko Aleksei „NickelBack“ Trofimov
 Rusko Igor „Forester“ Bezotecheskiy
 Rusko Kirill „Boombl4“ Mikhailov

 Rusko Dmitry „hooch“ Bogdanov – trenér

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.