Přejít k hlavnímu obsahu

Nabušená neděle ve Vodafone PLAYzone Areně. Přijď si užít FIFA finále i soutěž s Hyundaiem

26. 2. 2023 | 10:00 Aréna
Finále druhé zastávky MČR FIFA powered by Hyundai se odehraje v neděli 26. února v prostorách chodovské Vodafone PLAYzone Areny. Osmička z nejlepších tuzemských FIFA hráčů si to rozdá o celkový prize pool 40 tisíc korun. Sledovat tu nejlepší tuzemskou FIFU můžeš na místě i ty. Kromě toho se ale ve VPA odehraje také finále Hyundai soutěže na závodních simulátorech!
Nabušená neděle ve VPA
Nabušená neděle ve VPA
Zdroj: PLAYzone

Špičková FIFA se konečně vrací do Vodafone PLAYzone Areny. Chodovský Westfield bude svědkem parádních bojů těch největších hvězd domácí FIFA scény. Nebudou chybět jména jako Lukáš „T9Laky“ Pour, Jan „Emerickson“ Krupička nebo Michal „Mrkyy“ Mrkos.

Hlavním favoritem celkový triumf je plzeňská legenda T9Laky. Zkušený reprezentant FCVP Esport vyhrál dvě ze tří open kvalifikací a před pražskou zastávkou se dostal do veliké pohody. Statečně bojoval i v mezinárodní konkurenci.

Konzistentně se na předních příčkách umisťuje také zástupce Entropiqu Matěj „Matejs“ Dunka. Se 196 body se v součtu kvalifikačních bojů umístil na druhém místě a patří mezi největší favority. Do elitní skupiny je třeba zařadit i Michala „Mrkyy“ Mrkose, objev letošního ročníku FIFA.

Harmonogram zastávky
Harmonogram zastávky
13:15T9Laky:Pan_Peca
14:00Peposlav:Mrkyy
14:45Adulackk:Emerickson
15:30Matejs:CptKubajz
16:15Pan_Peca/T9Laky:Peposlav/Mrkyy
17:00Adulackk/Emerickson:Matejs/CptKubajz
17:45O 3. místo
18:30Finále

K fotbalu patří neodmyslitelně perfektní občerstvení, kterého se dočkáš ve Vodafone PLAYzone Areně. Ochutnat můžeš luxusní burger, chutné sendviče nebo parádní pizzu.

Nedělní program však nebude jen o sledování FIFA turnaje. Sám můžeš vyzvat kámoše ve fotbálku od EA Sports na jedné z konzolí, vyzkoušet virtuální realitu nebo si zapařit na nadupaném herním počítači.

Haller dostal speciální kartu

Pokud se nedostavíš přímo do Vodafone PLAYzone Areny, budeš moci víkendové zápasy sledovat na Twitch kanále PLAYzone. Programem bude provádět trojic, Filip „Koozy“ Lejček, Tomáš „Hateris“ Rys a Jakub „Koty“ Kotajny. Akci přímo ve Vodafone PLAYzone Areně bude moderovat Michal „Mishek“ Kabele.

Soutěž o ceny!

Na streamu si budeš moci zasoutěžit s Hyundaiem, Pringles a Herni-kupony.cz o parádní ceny. Ve hře budou dresy české fotbalové reprezentace, tuby Pringles, kupóny na PlayStation Store i fotbalovou pomůcku Football Flick Urban Skills Training Rebounder.

Soutěž s Pringles!
Soutěž s Hyundaiem!

Hyundai N-Day

Trať dlouhá 4,2 km, 21 zatáček i téměř kilometrová cílová rovinka. To vše nabízí Autodrom Most. Na okruhu se uskutečnily desítky závodů a teď si na něm může zajistit i jeden z top 10 otevřených bojů.

Celá soutěž se odehraje na již zmiňovaném Autodromu Most s vozem Hyundai i30 N. Finále se odehraje ve Vodafone PLAYzone Areně v neděli 26. února. Hlavní cenou pro vítěze je den strávený právě na závodním okruhu v Mostě s profíky a možnost si zkusit, jaké to je, řídit závodní auto!

Do finále už se sice neprobojuješ, i tak si ale můžeš zajezdit na speciálním trenažéru a nabrat zkušenosti do dalších soutěží!

Informace o soutěži s Hyundaiem
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).