Přejít k hlavnímu obsahu

Streamer během živého vysílání omylem pomohl zloději k útěku

18. 4. 2023 | 11:58 Twitch
Náhoda je blbec. A občas, byť zcela nezáměrně, můžeme jednoduchým činem napomoci něčemu, co bychom vůbec nečekali. Ať už jde o něco dobrého, nebo naopak. Twitch streamer s přezdívkou Esfand to poznal na vlastní kůži.
Streamer během živého vysílání omylem pomohl zloději k útěku
Streamer během živého vysílání omylem pomohl zloději k útěku
Zdroj: Twitch - Esfand

Esfand se procházel po obchodním centru v americkém San Franciscu a vysílal. Během streamu se rozhodl udělat dobrý skutek a přidržet otevřené dveře procházejícímu muži, který právě opouštěl obchod a v rukou nesl tablet a velkou tašku. Záhy se však objevili další dva muži, kteří byli zaměstnanci ochranky. I těm Esfand jako správný gentleman dveře podržel.  

Záhy se však ukázalo, že první průchozí byl ve skutečnosti zloděj. Když opustil budovu, ochranka se na vteřinu zastavila, načež se za ním rozeběhla s křikem: „Chyťte ho! Právě ukradl celý počítač.“ 

Streamerovi celá situace v první okamžik nedošla, chvíli se za sekuriťáky díval, než mu to konečně docvaklo. „Fakt jsem právě podržel otevřené dveře zloději? Proboha,“ okomentoval situaci. Nutno říct, že své publikum dobře pobavil. 

Jeden z komentujících na Redditu u příspěvku, kde je celý klip zachycený, napsal: „Taky podržel dveře ochrance, takže se to vlastně navzájem vyruší.“ Jiný zase podotkl, že jelikož jde o San Francisco, jedny z pěti dveří, které někomu přidržíte, přidržíte zloději.  

Nečekané události během živých přenosů nejsou ve světě streamerů žádnou žhavou novinkou. Můžete například spadnout do díry, nebo do bazénu i se svou drahou elektronikou.  

Zdroj: Dexerto
Štítky: streamer, Twitch