Přejít k hlavnímu obsahu

Začátek nové éry. EA Sports odhalili první detaily ohledně dalšího ročníku

6. 4. 2023 | 23:00 EA SPORTS FC 24 Gaming
Vývojáři z EA Sports sdíleli první detaily ohledně připravovaného titulu EA Sports FC. Další fotbalová hra, jež bude následovat současný ročník FIFA 23, přijde mimo jiné s novým logem. Součástí EA Sports FC budou také exkluzivní partnerství s předními světovými ligami včetně Premier League nebo LaLigy.
EA Sports FC
EA Sports FC
Zdroj: EA Sports

Přes 19 000 hráčů, 700 klubů, sto stadionů a celkem třicet lig. Na to vše se mohou těšit hráči v EA Sports FC. „Spolu s našimi více než 300 licenčními partnery napříč sportem jsme připraveni posunout globální fotbalové zážitky na novou úroveň jménem všech fotbalových fanoušků na celém světě,“ slibují vývojáři.

Spolu s EA Sports novou éru započali i Real Madrid, Juventus nebo Liverpool. Ty nejslavnější světové kluby spojily síly se stvořiteli největší fotbalové hry. Hlavní zpráva je jasná: „Připojte se ke klubu“. Kromě jednotlivých týmů se k oznámení přidaly i dvě ligy - Premier League a MLS.

V oficiálním prohlášení EA Sports potvrzují přítomnost známých herních módů v následujícím ročníku populární pařby. Chybět nebudou pochopitelně Ultimate Team a Career Mode, součástí budou i Pro Clubs a VOLTA.

Další konkrétní informace s veřejností zatím EA Sports nesdíleli. Více o nové hře se hráči dozvědí v červenci letošního roku.

EA Sports FC

Novinek a změn má být v EA Sports FC spousta. Vývojáři mimo jiné podle leaků chystají i nové Ikony a Hrdiny. Minimálně by mělo jít o 25 nových karet. Ty ocení fotbalisty, kteří se zapsali do historie oblíbeného sportu. Mezi největší favority patří Arjen Robben nebo Víctor Valdés.

Konečně bychom se měli dočkat i online kariérního módu. K dispozici budou reálné kluby i možnost tvorby vlastních celků. Za jedno přestupové okno by mělo být dostupných maximálně pět transferů.

EA Sports údajně zkouší také dvě verze přestupového trhu. Jedna je úplně bez „přestupáku“, druhá je velice podobná té z FIFA Mobile. O pravděpodobnosti EA Sports FC bez přestupového trhu lze jen spekulovat, nic totiž není 100%. Jedno je však jisté - drtivá většina komunity by byla se změnou velice nespokojena.

Konkurencí bude pro EA Sports FC kromě eFootballu také titul od samotné FIFA. Gianni Infantino věří, že právě výtvor fotbalové federace bude tím nejlepším a FIFA bude nadále na trhu dominovat. „Nová hra FIFA bude pro každého mladého člověka vždy tím nejlepším herním zážitkem,“ prohlásil švýcarský funkcionář.

S FIFA od EA Sports se můžeš rozloučit v rámci MČR FIFA powered by Hyundai. V úterý 11. dubna se odehraje poslední otevřená kvalifikace celého ročníku, tak neváhej a zapoj se!

Zdroj: ea.com
Štítky: fifa, EA Sports FC
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).