Přejít k hlavnímu obsahu

LOS MČR: Emerickson v jedné skupině se Seronem, na poslední chvíli změna

24. 4. 2023 | 13:15 EA SPORTS FC 24 Video
Pondělní los rozhodl o složení skupin grand finále MČR FIFA powered by Hyundai. O postup do play-off se utká šestnáct nejlepších hráčů sezóny včetně vítězného Michala „Mrkyy“ Mrkose a sparťanského Dominika „Seron“ Čermáka. Turnaje se bohužel nezúčastní z osobních důvodů Martin „FCMARTIN“ Hrabina, kterého nahradí Miroslav „Totik“ Tóth.

Čtyři skupiny, šestnáct hráčů, osm míst v play-off. Sobotní program grand finále MČR FIFA powered by Hyundai rozhodne o tom, kdo bude v neděli nadále bojovat o hlavní výhru 30 000 Kč a titul mistra.

Hráči byli podle předchozích výsledků rozděleni do čtyř košů. V každé skupině se nemohou potkat dva borci ze stejného koše.

Za zmínku stojí rozhodně duely ve skupině B a C. Jakub „CptKubajz“ Pudil hrající ve veliké formě vyzve mimo jiné Lukáše „T9Laky“ Poura, TCL eFotbalistu roku 2022. Další z favoritů Michal „Mrkyy“ Mrkos se utká s Mariem „MarioOoso99“ Gumbreštem.

Skupina B proti svede dva slávisty, skupina D pak dva sparťany - Dominika „Seron“ Čermáka a Jana „Emerickson“ Krupičku. Ve skupině C budou dva zástupci ostravského Baníku, Martina „FCMARTIN“ Hrabinu na turnaji nahradí Miroslav „Totik“ Tóth.

Los MČR FIFA powered by Hyundai
Los MČR FIFA powered by Hyundai
: PLAYzone
MČR FIFA powered by Hyundai
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).