Přejít k hlavnímu obsahu

Dohodnuto! Fnatic údajně posilují na supportu, přijít má loňský šampion

7. 5. 2023 | 11:35 League of Legends Spekulace
Adrian „Trymbi“ Trybus a Oh „Noah“ Hyeon-taek. Tak by měla podle posledních informací vypadat botlane týmu Fnatic v Summer Splitu LEC. Evropská organizace se tak rozloučí po Martinu „Rekkles“ Larssonovi i s Henkem „Advienne“ Reijengou. Tři zbývající pozice by měly zůstat nezměněné.
Adrian "Trymbi" Trybus
Adrian "Trymbi" Trybus
Zdroj: Riot Games

Veliká výměna se připravuje v LEC. Tým KOI prý opustí Adrian „Trymbi“ Trybus, kterého by podle blix.gg měl nahradit již zmiňovaný Henk „Advienne“ Reijenga. Do Fnatic by měl mířit právě Trymbi, jenž vyhrál s Rogue (nyní KOI) Summer Split loňské sezóny.

Spekulovalo se o tom, že polského supporta mohl nahradit Martin „Rekkles“ Larsson, jenž po dvanácti letech změnil roli na Summoner's Riftu. Organizace KOI se ale rozhodla pro Advienna.

Fnatic tak obmění kompletní botlane. Novým ADC by se měl stát Oh „Noah“ Hyeon-taek.

Korejské ADC na cestě

Oh „Noah“ Hyeon-taek je 21leté korejské ADC známé především díky svému působení v akademii KT Rolster a v posledních měsících v polském celku Zero Tenacity. Ultraligu s týmem Noah ovládl, na European Masters se ale mančaftu vůbec nedařilo a skončil základní skupinou s jedinou výhrou. Během svého pobytu v Evropě zároveň peaknul v EUW soloQ jako rank 1.

Přestup do Fnatic by byl pro korejskou naději velikým kariérním posunem a prvním angažmá v základní sestavě týmu z top 4 lig. Noah by zároveň změnil historii.

Potenciální sestava Fnatic:

 Španělsko Óscar „Oscarinin“ Muñoz Jiménez
 Španělsko Iván „Razork“ Martín Díaz
 Česká republika Marek „Humanoid“ Brázda
 Jižní Korea Oh „Noah“ Hyeon-taek
 Polsko Adrian „Trymbi“ Trybus

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).