Přejít k hlavnímu obsahu

BECUP se blíží!

Maďarská BYOC akce BECUP, které se minulý rok zúčastnily 4 československé squady (v CS1.6 turnaji to byli fu.sk, v CS:Source pak šlo o c0nexii, nEophyte a eSubu, která tuto soutěž vyhrála), se letos opět koná v hlavním městě Maďarska - Budapešti.
Výchozí obrázek

Maďarská BYOC akce Maďarsko BECUP, které se minulý rok zúčastnily 4 československé squady (v CS1.6 turnaji to byli Slovensko fu.sk, v CS:Source pak šlo o Česko c0nexii, Česko nEophyte a Česko eSubu, která tuto soutěž vyhrála), se letos opět koná v hlavním městě Maďarska - Budapešti.

Pro zájemce jsou přichystány celkově tři týmové turnaje, a to ve hrách Counter-Strike 1.6, Counter-Strike: Source a Call of Duty 4, mezi které bude rozděleno prizemoney, velmi pěkně vypadající 1 300 000 forintů, v přepočtu už méně pěkných, ale stále lákavých 133 000 korun českých.

Datum: 22.8.-24.8.
Místo konání: Budapešť, Maďarsko
Zápisné (1 osoba): hráči v přepočtu asi 655 Kč

 

Pro CS1.6 i Source se počítá s 24 týmy, CoD4 ma 16 slotů. Registrace se otvírají první týden v srpnu. Informace se vyskytují na stránce www.counter-strike2.hu, prozatím jsou však pouze v maďarštině. Organizátoři ale slíbili vytvoření stránky v angličtině. Bližší informace o turnaji se v nejbližších dnech objeví na oficiálním webu turnaje - www.becup.hu. V případě, že by někdo chtěl na tuto akci zajít jako spectator, zaplatí v přepočtu asi 100Kč.

Mimo tyto turnaje slibují organizátoři 1v1 soutěže, možnost zahrát si zadarmo airsoft (turnaj!), případně laserovou střílečku. Slíben je i stánek gigantu Electronic Arts, kde si hráči budou moci zahrát hry na volně přístupných konzolích. Na sobotu 23.8. slíbena akce, kde bude podáváno pivo zdarma. Na místě se objeví i maďarská armáda, která zde bude mít prezentaci a nějakou show.

Přejeme hodně štěstí a zábavy.