Přejít k hlavnímu obsahu

Světový rekord! Velké finále FNCS 2 je minulostí

16. 5. 2023 | 18:23 Fortnite Turnaj
Nejlepší hráči soutěží o slávu, tučný prize pool a kvalifikaci do FNCS Global Championship, které se bude konat v Kodani v říjnu letošního roku. Konečně bylo odhaleno i přesné datum. Napište si do kalendářů tučně 13. – 15. října 2023!
FNCS 2023
FNCS 2023
Zdroj: Epic Games

Turnaj trval dva dny, během kterých jsme byli svědky nepřeberného množství epických bitev, v nichž hráči předváděli svůj talent. Již první den byl plný akce a do neděle se tak vstupovalo s velkým očekáváním.

Evropský region, známý svými vysoce konkurenceschopnými a talentovanými hráči, předvedl nezapomenutelný výkon ve FNCS Major 2 Grand Finals. 

Duo Queasy a Veno totálně ovládlo soutěž svou výjimečnou týmovou souhrou a mechanickou zdatností a vytvořilo nový světový rekord! Vyhrálo působivých šest z dvanácti zápasů!

Druhým týmem v pořadí se stávají Merstach a Tayson s odskokem přibližně 150 bodů na první duo. Na stupních vítězů vedle nich stáli i Malibuca a Th0masHD, kteří předvedli své neuvěřitelné schopnosti a zajistili si zaslouženou první trojku. 

Pozoruhodné výkony předvedli také Vanyak a Karmy, Setty a Kami, Gripey a Flickzy a IDrop a Mappi, kteří si lístky do Kodaně vysloužili zajištěním slušných pozic v turnaji.

Štítky: FNCS, Fortnite
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.