Přejít k hlavnímu obsahu

Miliony za několik dní. Kolik si MrBeast vydělal ze svého posledního videa?

17. 7. 2023 | 10:33 Lifestyle
MrBeast je známý svými videi, do kterých dává neuvěřitelné množství peněz. Zisky ze zhlédnutí se vzhledem k investicím do videa Jimmymu většinou nevrátí. Jeho poslední video, ve kterém je značné množství experimentů ho stálo dohromady necelých 65 milionů korun, zatímco zisky z prvních pěti dnů po vydání videa byly zhruba 3,5 milionů korun. Zisky potom doplňuje penězi z reklam a sponzorství.
Mr.Beast nové video
Mr.Beast nové video
Zdroj: YouTube.com

Jimmy „MrBeast“ Donaldson se proslavil zábavnými a edukativními videi. Svými dosahy ovlivňuje nemalé množství lidí po celém světě a svoji popularitu si vybudoval na projektech, kterými pomáhá lidem.

Jeho poslední projekt byl spíše zábavného typu. Video s názvem „Train Vs Giant Pit“, které stihlo za pět dní vydělat velice slušného 3,5 milionu korun.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Ačkoliv zisky zní velmi lákavě, ani z daleka nepřekročily investice, které do videa Jimmy vložil. Počáteční vklad na tvorbu tohoto projektu byl totiž neuvěřitelných 63,5 milionů korun. Ve videu se MrBeast snaží například postavit vlak proti obří jámě nebo zbourat dům pomocí výbuchů petard.

Svými neobvyklými experimenty přilákal MrBeast neskutečné množství fanoušků a také díky tomu se svými 168 miliony odběrateli řadí mezi nejodebíranější kanály na YouTube.

Ve videu je vyobrazeno hned několik experimentů, přičemž kromě dvou zmíněných se ve videu nachází například  přetahování tanku se školními autobusy.

Poslední kousek od MrBeasta nasbíral již úctyhodných 94 milionů zhlédnutí. V následujících dnech by video mělo s přehledem překročit stamilionovou hranici.

Štítky: MrBeast, projekt