Přejít k hlavnímu obsahu

MrBeast Burger čelí obrovské kritice! Fanoušci označují jídlo za nechutné

2. 8. 2023 | 20:10 Lifestyle
MrBeast, jeden z největších youtuberů současnosti, momentálně dostává tisíce negativních recenzí na restaurace MrBeast Burger. Jídlo, které se zde podává, je prý často syrové, zkažené a nestravitelné. MrBeast podal žalobu na společnost, která se má starat o kontrolu kvality.
MrBeast Burger čelí obrovské kritice
MrBeast Burger čelí obrovské kritice
Zdroj: Twitter.com

Na podzim roku 2020 si James „MrBeast“ Donaldson otevřel síť fastfood restaurací s názvem MrBeast Burger. Povedlo se mu to poté, co uzavřel partnerství se společností Virtual Dining Concepts, která se specializuje na podobný typ občerstvení. Společnost obdržela hned několik tisíc negativních recenzí na jídlo, které se v restauraci podává. Fanoušci si stěžují především na kvalitu jídla.

Tyto stížnosti vedly k tomu, že MrBeast žaluje společnost Virtual Dining Concepts za špatnou kontrolu kvality v jeho restauracích. V žalobě uvádí, že negativních recenzí existuje více než tisíc a že lidé označují hamburgery za nepoživatelné či nechutné. Přílohy žaloby obsahují důkazy špatné kvality podávaného jídla včetně přiložených zpráv.

U virtuálních restaurací není možné zaručit kvalitu objednávek. Opravdu je mi zle když vidím zkažené objednávky, bohužel ale nemohu rozvázat smlouvu se společností MrBeast Burger,“ prohlásil James na svém Twitteru. V podané žalobě se také uvádí, že ačkoliv společnost vydělala několik milionů dolarů, sám MrBeast z nich nedostal ani jeden cent.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: MrBeast