Přejít k hlavnímu obsahu

Odhalený skin vyvolal řadu otázek. Je Viper z Valorantu další spoluprací Riotu a Epic Games?

11. 8. 2023 | 18:28 Fortnite Spekulace
Během každé větší aktualizace Fortnite se do souborů hry přidávají nové skiny. I když nejsou v obchodě dostupné okamžitě, dává to komunitě představu o tom, co může očekávat. Aktualizace v25.30, která je shodou okolností poslední pro aktuální sezónu, skrývá poměrně velký počet outfitů.
Je Oleander Viper?
Je Oleander Viper?
Zdroj: PLAYzone

Kromě těch souvisejících s Jujutsu Kaisen byly představeny i další outifty jako FNCS Renegade a další. Mezi všemi však jeden zvláště upoutal pozornost komunity a vyvolal zvěsti o spolupráci mezi Riot Games a Epic Games.

Viper je velmi populární a možná jeden z nejunikátnějších agentů ve Valorantu. Její schopnosti ve hře jí umožňují plnit nepřeberné množství rolí. Vidět skin připomínající tohoto agenta ve Fortnite byl tedy pro komunitu naprostý šok. Přestože se dotyčný skin jmenuje Oleander a ne Viper, hned bylo o spekulace postaráno.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Přestože skiny vypadají velmi podobně, když jsou umístěny vedle sebe, není to stejná postava. Ve skutečnosti jsou i odstíny zelené, které je zdobí, odlišné. Ani účes není podobný. Nicméně komunita si stojí za svým.

Většina hráčů je toho názoru, že se jedná o Viper z Valorantu. I když zatím nic jasně nenaznačuje spolupráci mezi Valorantem a Fortnitem, Epic Games a Riot Games spolupracovaly již dříve. Arcane Jinx a Arcane Vi z League of Legends byly přidány do Fortnite v kapitole 2 sezóně 8 a kapitole 3 sezóně 1. 

Vzhledem k tomu, že do budoucna je naplánována další spolupráce s League of Legends, existuje velká možnost, že se představí také postavy z Valorantu.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.