Přejít k hlavnímu obsahu

Nože v CS2 vypadají úžasně! Cena nejnovějšího kousku sahá do milionů

24. 8. 2023 | 18:31 Counter-Strike 2 Zajímavost
S nádhernými Blue Gemy se opravdu roztrhl pytel. Světlo světa totiž spatřil další klenot. Tentokrát jde o M9 Bayonet v provedení Oceano. Tento konkrétní model je navíc druhým nejlepším svého druhu na světě. Jeho výsledná cena tak opět přesahuje hranici milionu korun.
M9 Bayonet | Case Hardened
M9 Bayonet | Case Hardened
Zdroj: Valve / ZeusperCS

Je tomu teprve pár dní, co jsme vám ukazovali nejlepší Skeleton Knife | Case Hardened v provedení zvaném Blue Gem. Štěstí i neštěstí ovšem hráče, co otevírají bedny, jen tak nikdy neopustí. Tentokrát se ale podíváme na další dítě štěstěny, které si odneslo další hodnotný Case Hardened nůž. O jaký se jedná?

M9 Bayonet, mohutnější a propracovanější bratříček klasického Bayonetu, patří už od přidání skinů do CS:GO mezi nejoblíbenější modely. Tento nůž dokáže díky větší čepeli pojmout více azurové barvy, což z něj dělá vysoce žádané zboží. Tomuto konkrétnímu kousku, který byl nedávno otevřen, se říká „Oceano“.

Tipsport CS:GO Praha
Tipsport CS:GO Praha
Foto: PLAYzone

Již z lidového pojmenování je dobře patrné, že o množství azurové barvy není absolutně nouze. Jedná se totiž o nejlepší pattern, který můžete u skinu M9 Bayonet | Case Hardened získat. S blížícím se nástupem CS2 a jeho novým grafickým kabátkem vypadá tenhle kousek na slunečním svitu doslova majestátně.

Pokud k tomu všemu ovšem přidáte ještě druhý nejnižší float na celé planetě, tak je z vás milionář, a to doslova. Jeho majitel si díky tomuto klenotu může přijít na neuvěřitelné 2 miliony korun. Cena ovšem s vydáním nového dílu může vystoupat ještě výše a tato částka nemusí být ani zdaleka konečnou.

Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.