Přejít k hlavnímu obsahu

Obrovské štěstí přímo před zápasem! Uprostřed warmupu otevřel miliónový nůž

30. 8. 2023 | 15:00 Counter-Strike 2 Zajímavost
S nádhernými Blue Gemy se opravdu roztrhl pytel. Na svět přišel další klenot, o kterém jsme psali v jednom z minulých článků. Před pár dny se však zjistilo, že tento konkrétní nůž přišel na svět poměrně netradičním způsobem. Byl totiž otevřen na startu kompetitivního zápasu.
M9 Bayonet | Case Hardened
M9 Bayonet | Case Hardened
Zdroj: Valve / ZeusperCS

Pravděpodobnost toho, že uvnitř bedny najdete nůž, je téměř mizivá. Ještě mizivější šance je, že se vám něco takového podaří během hry a vůbec nejmizivější je pravděpodobnost, že ten otevřený nůž bude mít hodnotu 2 miliony korun. I přesto se právě tento scénář před pár dny naplnil.

Tipsport CS:GO Praha II
Tipsport CS:GO Praha II
Foto: PLAYzone

V hlavní roli byl k vidění M9 Bayonet | Case Hardened, o kterém jsme již před pár dny psali. Jedná se o velmi vzácný Blue Gem v provedení zvaném Oceano s druhým nejnižším floatem na světě. Zpočátku se však nevědělo o vzácném původu tohoto nože. Na tuto zvláštní skutečnost upozornil až o pár dní později na svém Twitteru esportový novinář Jake Lucky.

V nahraném videu lze vidět bezprostřední reakce hráčů, kteří se nacházeli se šťastlivcem na serveru. Mladík si díky obrovskému štěstí přišel na dva miliony korun a do historie se nejspíše zapíše nejen on, ale i jeho klenot. Je totiž velmi pravděpodobné, že se jedná o nejdražší nůž, který někdo otevřel přímo na serveru.

Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.