Přejít k hlavnímu obsahu

Co si Kim Jong Un myslí o LGBT? Streamer nalákal diváky na rozhovor s totalitním vládcem

22. 9. 2023 | 15:52 Lifestyle
Ukazoval pornografické stránky v živém přenosu, byl zapleten v kontroverzních vířivkových streamech a mimo jiné prosil prezidenta Spojených států amerických, aby udělil milost Andrew Tatovi. Adin Ross, sporná postava streamerské scény, opět přilákal nebývalou pozornost na další bizarní zážitek, tentokrát se severokorejským vládcem Kim Jong Unem.
Adin Ross a Kim Jong Un
Adin Ross a Kim Jong Un
Zdroj: YouTube

„Kim Jong Un přijde na můj stream, je to zařízené,“ lákal své fanoušky Ross. Pro korejského lídra si připravil hned několik otázek, kvůli kterým ho údajně kontaktovali i američtí vládní úředníci. „Všiml si toho někdo z vlády, pak kontaktovali moje právníky a upozornili nás, že ten rozhovor může mít neblahé následky,“ prozradil streamer.

Spojené státy americké jsou lepší než Severní Korea, Trump vs. Biden nebo názor na LGBT komunitu. Tohle je výčet z devíti otázek, které si Ross na svého severokorejského hosta připravil. 

„Hned po skončení streamu vypustí Severní Korea jadernou bombu na USA,“ napsal jeden z fanoušků. Vzhledem k striktnosti tamějšího režimu je všem divákům jasné, že se Adin pohybuje daleko za hranou a není proto divu, že jej s varováním kontaktovala i vláda USA.

Kdo se těšil na rozhovor, byl ale nepřekvapivě napálen. I falešný Kim Jong Un nicméně dokázal přilákat obrovskou spoustu diváků. Během svého streamu Kim Čong Una měl Adin Ross téměř o 200 000 více živých diváků než celá sekce Twitche „Just Chatting“. Jak se zdá, bizarnosti stále táhnou a diváci opravdu do poslední chvíle doufali, že k rozhovoru dojde.

Štítky: Adin Ross, Kick