Přejít k hlavnímu obsahu

Terorizoval ostatní tvůrce i místní obyvatele, nyní byl streamer zatčen za vloupání

24. 9. 2023 | 14:00 Lifestyle
Kontroverzní postava platformy Kick, Johnny Somali, byl v japonské Osace zatčen za vloupání. Policejní důstojník, který stál za jeho dopadením, si zásadně pomohl sledováním Johnnyho streamu.
Terorizoval ostatní streamery i místní obyvatele, nyní byl Johnny Somali zatčen za vloupání
Terorizoval ostatní streamery i místní obyvatele, nyní byl Johnny Somali zatčen za vloupání
Zdroj: Kick

Johnny Somali, vlastním jménem Ismael Ramsey Khalid, byl dle dostupných zdrojů zatčen za opakované vloupání na staveniště hotelu. Nejen, že se na místě zdržoval nedovoleně, údajně zde také neustále vykřikoval „Fukušima“, čímž odkazoval na jednu z nejhorších jaderných katastrof v dějinách lidstva a především na citlivou událost v novodobé japonské historii.

Nejedná se ale o žádný ojedinělý exces, Johnny je skandály proslulý. V posledních měsících se pravidelně objevoval na titulních stránkách japonských novin kvůli svým výpadům, kterými obtěžoval místní obyvatele. V červnu letošního roku dokonce jeden občan ztratil s Johnnyho rasistickými komentáři nervy a začal jej dusit.

Aktuální policejní zatčení přichází jen několik dní poté, co Johnny obtěžoval streamerku Meowko. „Já jsem na Kicku, Twitch streamery nemáme rádi. Doufám že tě zabanujou, k*rvo,“ pokřikoval Johnny na šokovanou streamerku, která po jeho výstupu skončila v slzách.

Somali byl na Twitchi za své výstupy už dříve permanentně zabanován. Na platformě Kick se permanentnímu zákazu prozatím vyhýbá. O svém zatčení Somali své fanoušky doposud neinformoval. Zda mu bude umožněno v zemi zůstat, případně jaké tresty mu hrozí od japonských úřadů tak zatím není jasné.

Štítky: Kick