Přejít k hlavnímu obsahu

Přetahovaná o českou hvězdu! Který dres slavné organizace bude oblékat?

27. 9. 2023 | 09:50 VALORANT Přestup
Martin „Magnum“ Peňkov je horkým zbožím letošní off-season. Hned několik slavných organizací, které jsou v partnerském VCT systému s Riotem, projevilo zájem o jeho talent. Nabídku může ovšem přijmout jen jednu, a podle všeho se rozhodl pro francouzského giganta.
Martin „Magnum“ Peňkov
Martin „Magnum“ Peňkov
Zdroj: VCT

Česká dvaadvacetiletá hvězda si už nejvyšší úroveň vyzkoušela v barvách fnatic, kdy se ukázala dokonce na světovém šampionátu. Pak ale Martin „Magnum“ Peňkov sestoupil na Tier 2 scénu, odkud se málem opět probojoval na vrchol. V rozhodujícím střetnutí o spot v EMEA okruhu Apeks bohužel podlehli soupeři a sen o hraní mezi smetánkou se tak rozplynul. Jeho kvalit si ale všimlo vedení spousty známých celků.

Podle dostupných informací neležely na stole nabídky jen Evropy, ale i celého světa. Nakonec byl ale výběr zúžen pouze na dvě nejlákavější – KOI a Karmine Corp. Magnum se měl rozhodnout pro druhou variantu , tedy francouzského giganta. Smlouvu zatím ještě nepodepsal, ale ústní dohoda již proběhla. Jedna z nejpopulárnějších evropských organizací tak bude mít pravděpodobně dvojnásobné české zastoupení!

Magnum by mohl dokonce plnit roli kapitána a hlavního mozku celé mašiny, zatímco mladičký Martin „marteen“ Pátek přichází jako hlavní duelista. Stále však čekáme, jak bude celá sestava bude vypadat, abychom mohli lépe odhadovat, jaké úkoly kdo přesně dostane a jaký potenciál budou Karmine Corp v příštím roce ukrývat. Žádný člen týmu zatím nebyl oficiálně oznámen a stále probíhají zkoušky a tréninky.

Zdroj: Blix.gg
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.