Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung MČSR v mobilních hrách startuje v Nitře! Kdo se dnes ukáže v akci?

30. 9. 2023 | 09:08 Brawl Stars Wild Rift Preview
Samsung Mistrovství Česka a Slovenska v mobilních hrách startuje o tomto víkendu v Nitře. Na první offline zastávce se ukáží čtyři nejlepší Brawl Stars týmy a čtyři elitní jednotlivci ve hře Wild Rift. Ve hře jsou důležité body do MČSR žebříčku a více než 30 tisíc korun v hotovosti.
Samsung MČSR v mobilních hrách
Samsung MČSR v mobilních hrách
Zdroj: PLAYzone

Agrokomplex Nitra hostí první Gameday letošního Samsung Mistrovství Česka a Slovenska ve hrách Brawl Stars a Wild Rift. V obou titulech se hráči mohou na tři offline zastávky a tři online turnajové série, právě teď jsme ale na samotném začátku sezóny, do kterého každý chce vstoupit tím nejlepším způsobem.

Kvalifikacemi ovšem mohli projít jen ti nejlepší. V obou hrách se konaly dvě klání, jejichž finalisté postoupili do Nitry. Mistrovské boje nabídne sobotní den, jako první půjde do akce Wild Rift. V boji o 105 MČSR bodů a 3000 Kč za 1. místo se představí hráči Patres, Gnarmut, Nedrog a Unlucky. Zvítězit může jen jeden.

Jakmile poznáme vítěze v individuální soutěži na Riftu, přijdou na řadu už čtvrtým rokem za sebou týmové bitvy ve hře Brawl Stars. Znalci její scény nejspíše nebudou překvapeni, koho v Nitře uvidí, o to napínavější turnaj to ale bude! O porci 210 MČSR bodů a 10 000 Kč se utkají tým NARCIS, Sampi, FRP a GLORE.

Jen o mistrovském zápolení ale Samsung program na Slovensku nebude. Do Nitry dorazí také známý tvůrce Jakub Destro, který nejen fanouškům mobilního gamingu zpříjemní pátek a sobotu. Po celý víkend si ovšem můžete přijít také vyzkoušet nejnovější technologie a aktuální herní hity na různých platformách.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.