Přejít k hlavnímu obsahu

Blíží se GTA 6? Fanoušci spekulují, něco má přijít už v úterý!

24. 10. 2023 | 14:46 Gaming
Společnost Rockstar Games navzdory všem falešným i (možná) pravdivým leakům stále mlčí. Fanoušci každým dnem čekají na vyjádření ohledně nového dílu z této legendární série. Řeší se každý post na sociálních sítích, každá maličkost z všelijakých screenshotů. Oznámení nebo dokonce trailer část gamerů čeká už během aktuálního týdne.
GTA 6 fanouškovské spekulace
GTA 6 fanouškovské spekulace
Zdroj: Reddit.com

Po incidentu s falešným Twitch účtem, který od lidí vybíral peníze za nepravé kódy k beta testování hry GTA 6, se očekávalo, že se společnost Rockstar stojící za legendární herní sérií k incidentu a leakům vyjádří. Rockstar ale stále mlčí. Dlouho by ale nemusel! Hráči věří, že se blíží velký den. 24. října by se  prý měl na internetu objevit trailer na GTA 6. Možná jen oznámení, ale něco prostě bude!

Comment
byu/jsjsjsnsns288282 from discussion
inGTA6

Úterky jsou v Rockstaru obecně oblíbené. Všechny jejich předchozí velká oznámení přišly v úterý, to je hlavním důvodem, proč všichni vyhlíží 24. října jako ten pravý den pro Rockstar. V GTA: Online mají navíc triko s popisem „Rockstar říká RELAX“, což je odkaz na písničku z roku 1983, která vyšla právě 24. října. Věřím, že to nebyla náhoda, Rockstar rád schovává narážky a upoutávky ve svých hrách,“ píše jeden z fanoušků na Redditu.

Can we recap all the truly hard evidence so far?
byu/YippiKiYayMoFo inGTA6

Někteří se dokonce domnívají, že podobná vlákna a stránky k sepsání všech dostupných leaků slouží zaměstnancům Rockstaru jako podklad pro to, aby na ně mohli nějakým způsobem reagovat. „Vzpomínám si, že některé zdroje už před rokem předpovídaly/odhadovaly, že trailer přijde letos v říjnu, tak třeba se to opravdu stane!“ píše další z fanoušků této legendární herní série. 

Jedno „oblíbené“ úterý nás ale ještě v říjnu čeká. Dočkáme se halloweenského dárku v podobě oficiálních informací ohledně GTA 6? Pro fanoušky a hráče této legendární série by to byl den, na který čekají už několik let.

Zdroj: Reddit.com
Štítky: GTA 6, Rockstar Games