Přejít k hlavnímu obsahu

Špatné zprávy. Vývoj GTA 6 prý posunut, objevuje se spousta bugů

25. 10. 2023 | 19:11 Spekulace
Tez2 je jedním z nejspolehlivějších zdrojů kolem her z dílny společnosti Rockstar Games. Jeho interní informace pomáhají fanouškům přečkat čekání na nový herní titul už několik let. Momentálně však přichází s nemilou informací ohledně pokračování vývoje GTA 6. A hráče rozhodně nepotěšil.
Vývoj hry GTA 6 bude nejspíše odsunut
Vývoj hry GTA 6 bude nejspíše odsunut
Zdroj: Twitter.com

Společnost Rockstar svým fanouškům dlouholeté čekání na očekávanou hru GTA 6 vůbec neulehčuje. Komentáře vysoce postavených lidí ve společnosti naznačují, že by se brzy mohlo něco důležitého stát. Nic však nepřichází. Fanoušci v nadcházejících dnech čekají bližší informace o datumu vydání, podrobnostech nebo alespoň trailer.

Nicméně důvěryhodný zdroj Tez2, který již v minulosti pravdivě odhalil některé interní informace, potvrdil, že vývoj hry GTA 6 se komplikuje. V jednom z GTA fór se o tyto nehezké detaily podělil s fanoušky. Ve většině herních titulů Rockstar bývají vydávány jako první verze na konzole a až poté verze na PC. V případě GTA 6 tomu tak prý být nemělo.

Odhalení interních informací o zpoždění vývoje GTA 6
Odhalení interních informací o zpoždění vývoje GTA 6
Foto: GTA Forums

PC verze je více zabugovaná než ta konzolová. Rockstar by určitě nechtěl, aby to dopadlo s jednou z nejočekávanějších her podobně jako například se Star Wars Jedi Survivor nebo The Last of Us na PC,“ odhalil Tez2. „Ještě před rokem bych očekával, že hry vyjdou na PC i konzoli ve stejný den, dnes už tak optimistický nejsem,“ dodal. 

Z různých zdrojů jsem slyšel, že vývojáři očekávají více času a verze pro PC prý není jednoduchá. Doufejme, že se jedná pouze o několikaměsíční zpoždění,“ přidal ke svému tvrzení Tez2. Navzdory fanouškovským spekulacím si s největší pravděpodobností na bližší informace od Rockstaru ještě nějakou chvíli počkáme.

well yeah
byu/Im_NezY inGTA6

Fanoušci se v úterý (což měl být dle mnohých den odhalení GTA 6) dočkali pouze informace o novém skinu do Red Dead Redemption. Příspěvek na sociální síti X rozdělil komunitu na dvě strany. Jedna polovina, která už říjnové čekání pomalu vzdává a druhá, která věří na halloweenské překvapení ke konci října ze strany Rockstaru.

Dokonce byl vytvořen i podrobný plán možností oficiálního odhalení GTA 6. Ten ukazuje i na 26. října nebo dokonce 7. listopadu. Teď už fanouškům nezbývá nic jiného, než doufat.

Guys, I've prepared
byu/Donut_licious inGTA6