Přejít k hlavnímu obsahu

Maniak na MČR! Brněnský rapper nebude chybět na Halftime Show ani na party

27. 10. 2023 | 16:26 Counter-Strike 2 Video
Největší český esportový turnaj roku, Tipsport MČR CS, přivítá dalšího hvězdného hosta. Před samotným finále se stejně jako během loňského ročníku odehraje Halftime Show. Headlinera Marpo & TroubleGang doplní brněnský rapper Maniak. Známá hvězda nebude chybět ani na MČR party, jež proběhne v sobotu večer po skončení turnaje.

V loňském roce se vůbec poprvé před finále Tipsport MČR CS uskutečnila Halftime Show, kterou znají například fanoušci slavného Super Bowlu. Během ní byl hlavní hvězdou večera rapper Rytmus. I v letošním roce se BVV Brněnské výstaviště opět rozproudí ve stejném stylu.

Ve spolupráci s televizní stanicí Óčko jsme si připravili speciální vystoupení známých interpretů. Na stage vystoupí kromě Marpa & TroubleGang také rapper, který bude na domácí půdě. Brněnský hudebník Maniak si pro fanoušky připraví parádní show.

Nejen, že odehraje koncert před publikem na brněnském výstavišti, ale fanoušci si mohou zakoupit také vstupenky na následující MČR party, která bude následovat po skončení finále Tipsport MČR CS. Součástí večerního vystoupení bude také již zmiňovaný Marpo & TroubleGang.

Vstupenka na MČR party je součástí balíčků Premium a VIP, ve kterých návštěvníci dostanou také lístky do tomboly o hodnotné ceny. Nejvyšší kategorie lístků navíc obsahuje možnost sezení přímo před stagí, nedělní exkurzi do zákulisí s vedoucím projektu MČR, podepsaný plakát vítězů Tipsport MČR CS 2023, poukaz na mikinu či tričko MČR a mnoho dalších výhod. 

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).