Přejít k hlavnímu obsahu

Dr. Disrespect a Elon Musk v týmu? Streamer má jednu podmínku

3. 11. 2023 | 17:20 Lifestyle
Jeden z top světových streamerů nabídl vizionáři Muskovi své služby. Z X, dříve známého jako Twitter, by prý pomohl vybudovat platformu pro živé vysílání, která by časem mohla konkurovat Twitchi, YouTube a Kicku.
Dr. Disrespect a Elon Musk
Dr. Disrespect a Elon Musk
Zdroj: Dr. Disrespect Youtube

„Kdyby Elon přijel ke mně domů ve svém novém Tesla Cybertrucku, řekl mi že jsem top streamer a ať mu pomůžu z X udělat dominantní streamovací platformu, tak bych neváhal a kývl na to,“ řekl Dr. Disrespect během nedávného vysílání.

V červnu 2020 dostal Dr. Disrespect zákaz vysílat na platformě Twitch. Streamer se následně přesunul na Youtube, kde ale dle svých slov není spokojen, protože ho platforma dostatečně nepodporuje. Ve hře byl i Kick, který by ale za jeho přesun musel dle jeho slov zaplatit spoustu peněz.

Díky novému pravidlu Twitche, které zakázaným streamerům umožňuje požádat o návrat, se nedá vyloučit ani tato možnost. Je ale otázkou, zda má o návrat na Twitch Disrespect vůbec zájem. Nyní se zdá, že je otevřen i úplně nové platformě a diváky láká na potenciální spojení sil se službou X. Představa, že by Muskovi pomohl ještě zvětšit jeho impérium, by pro excentrického miliardáře mohla být lákavá.