Přejít k hlavnímu obsahu

Streamer xQc by za předběžný přístup ke GTA 6 zaplatil desítky milionů

7. 12. 2023 | 18:15 Gaming
Felix „xQc“ Lengyel se vydání GTA 6 očividně nemůže dočkat. Slavný streamer je na hru tak natěšený, že by za předběžný přístup o pouhý den zaplatil podle svých slov jeden milion dolarů (cca 22,5 milionu korun). „To nezní jako dobrý nápad, ta hra pravděpodobně leakne o den dřív,“ vtipkují fanoušci.
xQc ochoten zaplatil za GTA VI
xQc ochoten zaplatil za GTA VI
Zdroj: xQc Twitch / Rockstar

Oficiální vydání GTA 6 je naplánováno až za dva roky, streamer xQc ale na základě jednoho jediného traileru přichází s opravdu odvážnou nabídkou. Za předběžný přístup ke hře by byl ochoten Rockstaru zaplatit jeden milion dolarů, v přepočtu přibližně 22,5 milionu Kč.

„Brácho, asi bych zaplatil milion, abych to dostal o den dřív,“ řekl. Prostředky by mohl vzít například ze spolupráce s platformou Kick, která mu vynesla sto milionů dolarů. XQc není jediným velkým streamerem, který je ochotný zaplatit obrovskou sumu peněz za možnost zahrát si v předstihu další Grand Theft Auto.

Už před měsícem prozradil stejný plán streamer Adin Ross, který by byl ochoten zaplatit 500 tisíc dolarů. Ross navíc tvrdí, že bude ve hře sám vystupovat. „Jsem v GTA 6. Nemůžu o tom moc mluvit, ale uvidíte později v průběhu roku v dalším traileru,“ napsal.