Přejít k hlavnímu obsahu

Dynamo Eclot řeší velké změny! Na serveru se objevily tři známé hvězdy

8. 12. 2023 | 17:22 Counter-Strike 2 Spekulace
V Dynamu Eclot dost možná nezůstane kámen na kameni. Na úspěšnou lokální sezónu, které k absolutní dokonalosti chyběla jediná mapa, může navazovat úplně jiná sestava. Jak jako první na platformě X oznámil účet @CzechSlovakCS, DNE se na tréninkovém serveru objevili v hodně zajímavém složení. Z vicemistrovské pětice se v ní objevil pouze Vít „nbqq“ Pohlot.
Dynamo Eclot čekají změny
Dynamo Eclot čekají změny
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Rozloučení s Adamem „NEOFRAG“ Zouharem a Guyem „anarkez“ Trachtmanem bylo pro Dynamo Eclot bolestivé. Pardubický celek ale vyhlíží ještě lepší zítřky a od finále Tipsport MČR CS usiluje o co nejlepší náhrady. A možná nejen o ně. Nejnovější únik z týmového tréninkového serveru hovoří o více změnách.

Už před několika dny napsal trenér DNE Pavel „replay“ Vaněk na svůj X profil pět vlajek bez jakéhokoliv komentáře. Dnes se konečně dozvídáme, jaká jména jsou schována za touhle tajemnou informací.

Dynamo Eclot po vydařené izraelské akvizici uvažuje i pro nadcházející rok mezinárodně. Na serveru se s týmem jako první objevili dva hráči, kteří by na české-slovenské scéně nehráli poprvé. Jak vlajky napovídají, jde o Rumuna a Švéda, konkrétně o Raula „Blytz“ Gligora a Rasmuse „kreaz“ Johanssona. První jmenovaný strávil individuálně podařený rok v ENTERPRISE, ten druhý se letos mihl v eEriness a Entropiq Future.

Také české pilíře ale mohou změnit svou podobu, stoprocentní je v tuhle chvíli jen jedno jméno. Organizace v pondělí oznámila prodloužení smlouvy Martina „Dytor“ Handla a spolu s ním i návrat do aktivní sestavy. Potkávat by se však z letošní pětice mohl už jen s Vítem „nbqq“ Pohlotem, nebo minimálně jde o jednu z variant. Dá se očekávat, že testovací období je teprve na začátku, DNE už letos žádný turnaj nečeká.

Klíčové bude také vyřešení pozice snipera. Na českém trhu se v posledních týdnech objevily stejné dvě hvězdy jako před rokem, a právě David „forsyy“ Bílý je po roce pro Dynamo Eclot opět jednou ze zajímavých možností. Alternativou by byl Dominik „blogg1s“ Janita, který s kreazem navíc donedávna působil Číně.

Vedení organizace pro tuto chvíli odmítlo situaci komentovat. Fanoušci si ještě musejí počkat na její vývoj.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.