Přejít k hlavnímu obsahu

Streamování nahoře bez má dohru. Známé tváře dostaly ban, diváci chtějí změnu

12. 12. 2023 | 21:15 Kauza
Dvě z nejsledovanějších „topless“ streamerek, tedy žen vysílajících nahoře bez, dostaly dočasnou stopku. Twitch je zablokoval. Většina diváků slaví, někteří však trend obhajují. Podobné zablokování podle dřívějších zkušeností příliš nepomáhá, některé streamerky už údajně kvůli stejnému problému dostaly ban víckrát. Stále však po zákazu v činnosti pokračovaly. Bude to teď jinak?
Streamování nahoře bez má dohru. Známé tváře dostaly ban, diváci chtějí změnu
Streamování nahoře bez má dohru. Známé tváře dostaly ban, diváci chtějí změnu
Zdroj: Twitch: Morgpie

Trend „topless“ vysílání začala streamerka Morgpie, která je známá především jako žena z videí pro dospělé a taktéž OnlyFans. Ačkoliv na kameře při streamu nejsou vidět odhalené citlivé části těla, každému divákovi je jasné, že streamerka na sobě nic nemá.

K tomuto „trendu“ se připojilo hned několik dalších streamerek, jednou z největších je například assianbunnyx. Právě ta byla zabanována za stejnou věc víckrát a stále po zrušení zákazu pokračuje ve stejných kolejích

Z topless streamů vytěží obrovské částky, takže zabanování na den až týden ji ve výsledku v její kariéře vůbec neublíží.

Vysílání nahoře bez získalo v poslední době obrovskou pozornost a streamerky jsou pod drobnohledem, stejně tak populární platforma. Přihlédne Twitch k přání většiny diváků, kteří volají po jasném zákazu? Každé další odbanování odstartuje obří vlnu kritiky.

V minulosti podobně reagovali diváci na hot tub streamy. Tehdy byla reakce Twitche mírná. Bude teď tvrdší?

Tento trend musí být bezprostředně zabanován. Poslední věc, kterou bych chtěl, aby moje dítě vidělo, je něco takového. Twitch by měl především pobavit diváka, tohle je už moc přes čáru. Je až bláznovství, být zabanován 6x za stejnou věc a stejně den na to dostat blokaci pryč,“ reagují sledující Twitche pod příspěvkem na platformě X. I přesto se však v komentářích najdou lidé, kteří tento trend obhajují.

Zdroj: Twitter.com