Přejít k hlavnímu obsahu

Krádež za bílého dne! Heroic chtějí vybrakovat jeden z nejlepších týmů světa

13. 12. 2023 | 08:34 Counter-Strike 2 Spekulace
Jako rána z čistého nebe v úterý přiletěla zpráva o možném přesunu tří hráčů mezi jedněmi z nejzvučnějších adres v Evropě. Lukas „gla1ve“ Rossander teprve do ENCE přišel, ale možná se mu okamžitě tým rozsype pod rukama. O pořádnou krádež usilují jeho dřívější dánští rivalové.
Rasmus „sjuush“ Beck
Rasmus „sjuush“ Beck
Zdroj: Dust2.us

Dánská odnož portálu Dust2, který spadá pod skupinu HLTV.org, přišla se skutečnou přestupovou bombou. Podle jejich zdrojů totiž organizace Heroic usiluje o podpis trojice hráčů a kouče z aktuálně čtvrtého nejlepšího týmu světa. Vicemistři loňského Majoru se rozloučili se třemi klíčovými postavami a nyní to vypadá, že budou chtít odstartovat mezinárodní cestu. V sestavě by mohl zůstat jen Rasmus „sjuush“ Beck.

Heroic mají na mušce většinu týmu ENCE. Zálusk mají na Guye „NertZ“ Iluze, Alvara „SunPayus“ Garciu a Pavla „Maden“ Boškoviće. Součástí balíčku by mohl být i trenér Eetu „sAw“ Saha, u něhož se doposud spekulovalo, že by se měl stát asistentem trenéra ve Falcons. Takový přesun by určitě nebyl nijak levný, nikdo ale v tuto chvíli netuší, do kdy mají reprezentanti ENCE smlouvy. Situace má zatím spoustu otazníků.

Pokud by se celý přestupový balík stal skutečností, tak by sestavě chyběl už jen in-game leader. Jeho teoretický přesun z finské organizace by totiž byl tím nejsložitějším, Lukas „gla1ve“ Rossander totiž teprve v listopadu nahradil kapitána Marca „Snappi“ Pfeiffera. Jeho očekávaný přestup do Falcons ale stále není oficiální, takže i ten je teoreticky ve hře. Zdroje však neuvádějí žádné konkrétní jméno pátého do party.

Zdroj: dust2.dk
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.