Přejít k hlavnímu obsahu

Twitch povolil twerkování. O pár hodin později se na streamu objevila Nicki Minaj

14. 12. 2023 | 16:00 Twitch
Twitch v posledních hodinách žije především bizarními novými pravidly ohledně „umělecké nahoty“, přes 300 tisíc diváků si ale i tak našlo cestu na stream populárního amerického tvůrce Kaie Cenata. Na jeho vysílání se totiž objevila rapperka Nicki Minaj. 41letá umělkyně strávila u známého streamera něco málo přes hodinu a kromě pokecu předvedla něco ze svého hudebního a tanečního umění.
Twitch povolil twerkování. O pár hodin se na streamu objevila Nicki Minaj!
Twitch povolil twerkování. O pár hodin se na streamu objevila Nicki Minaj!
Zdroj: Twitch.tv/kaicenat

Něco podobného Twitch nepamatuje. Jedna z nejslavnějších osobností moderního showbyznysu přímo ve vysílání. V domě samotného streamera. Když hrál Ninja Fortnite s Drakem, byla to obří věc. Kai Cenat s Nicki Minaj ale posunuly laťku ještě výš. A nevadilo tomu ani dlouhé čekání.

Nicki Minaj se totiž dostavila o čtyři hodiny později, fanoušci tak dlouho sledovali svého oblíbence, jak netrpělivě čeká příchod jedné z největších hvězd hudby posledních let. Americká rapperka ale nakonec přeci jen dorazila a přes hodinu se starala o zábavu pro stovky tisíc lidí. V jednu chvíli svítila na počítadle diváků číslovka 348 593.

Nechybělo růžový „trůn“ pro Nicki, ze kterého pak rappovala své písně na streamu a otestovala na něm twerkováním i nová pravidla Twitche. Většinu společného vysílání strávily známé osobnosti povídáním, Kai představil rapperku své rodině. Nechyběly ani slzy.

Timing streamu nebyl náhodný. Nicki Minaj vydala nové album Pink Friday 2, jež navazuje na její debutní dílo Pink Friday z roku 2010. Fanoušci se mohou těšit na písničky s Lil Waynem nebo Drakem.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).