Přejít k hlavnímu obsahu

Mistr světa má nový tým. Ninjas in Pyjamas přivítali hvězdu

14. 12. 2023 | 15:10 League of Legends Přestup
Vyhrál mistrovství světa, LCK i LPL. Už několik let se ale trápí a nedosahuje dřívějších výšin. Song „Rookie“ Eui-jin teď opět po jediném roce mění dres, nově bude nastupovat hájit barvy organizace Ninjas in Pyjamas. Ta se nedávno vrátila na scénu League of Legends, působí v Číně. Právě se čtyřmi čínskými spoluhráči se Rookie vydá do další sezóny.
Mistr světa má nový tým. Ninjas in Pyjamas přivítali hvězdu
Mistr světa má nový tým. Ninjas in Pyjamas přivítali hvězdu
Zdroj: Riot Games (s povolením)

Jméno Song „Rookie“ Eui-jina má pořád zvuk. Mistr světa z roku 2019 sice v posledních letech nezažívá takové úspěchy jako dřív, i tak ale budí u soupeřů respekt. Na první pohled si sice oproti Top Esports pohoršil, realita by ale nemusela být tak špatná.

Ninjas in Pyjamas představili kompletní sestavu pro Spring Split příštího roku. Ying „Photic“ Qi-Shen a Wang „Zhuo“ Xu-Zhuo zůstávají, zbytek mančaftu je nový. V jungli bude kouzlit Mai „Aki“ An, toplane bude patřit Deng „shanji“ Zi-Jianovi. NIP by mohli být jedním z černých koní LPL.

Rookie sice ještě v Ninjas in Pyjamas nikdy nepůsobil, i tak ale pro něj nepůjde o neznámé prostředí. V roce 2022 působil v týmu Victory Five, který se spojil s NIP.

Sestava Ninjas in Pyjamas pro rok 2024:

 Čína Deng „shanji“ Zi-Jian
 Čína Mai „Aki“ An
 Jižní Korea Song „Rookie“ Eui-jin
 Čína Ying „Photic“ Qi-Shen
 Čína Wang „Zhuo“ Xu-Zhuo

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).