Přejít k hlavnímu obsahu

Tohle se Valve povedlo. Zabanovaní hráči dostanou speciální dárek

15. 12. 2023 | 11:40 Dota 2 Zajímavost
Poslední update Dota 2 názvem Frostivus přinesl nejednu zajímavou aktualizaci. Mimo novinky v gameplayi se vývojáři s Valve zaměřují především na smurfy. Hráči, kteří nastupují na druhých účtech proti výrazně horším soupeřům a kazí hru, jsou teď jedním z hlavních soupeřů společnosti stojící za Dota 2. Když Valve takový přestupek odhalí, přijde daný hráč i o svůj hlavní účet. Své o tom ví i známý streamer Mason.
Valve baví hráče. Dostal jsi ban? Tady máš za odměnu uhlí
Valve baví hráče. Dostal jsi ban? Tady máš za odměnu uhlí
Zdroj: Valve (s povolením)

Vánoce se blíží. Stejně tak pořádná nadílka. Dárky se rozdávají i v MOBA hře od Valve Dota 2. Na hráče čekají spreje, samolepky, emotikony nebo wardy. Podobných odměn se ale dočkají jen ti hodní. Na zlobivé čeká něco mnohem horšího - uhlí. Konkrétně velice toxické uhlí.

Jeden takový kus mohou dostat hráči ze speciální bedýnky, kterou obdrží od Valve. „Byl jsi zlobivý? Nemá cenu lhát, Zimní král moc dobře ví. Dvakrát zkontroloval Vaše skóre chování a už k Vám letí se svým banovacím kladivem, které vyhubí smurfovací účty všech zlobivých dětí a uvalí penalizaci na jejich hlavní účty,“ slibuje Valve tvrdé tresty.

Svůj dáreček v podobě permanentního banu si otevřel i známý streamer Mason. Ten nic netušíc otevřel „gift chest“, ze které mu padlo uhlí. Další hru už si jen tak nezapne, zákaz trvá do roku 2038.

Štítky: DotA 2, valve
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).