Přejít k hlavnímu obsahu

Smůla pro hráče LoL nebo TFT. Twitch Prime nebude dávat odměny

Viceprezident společnosti Amazon chystá do nového roku velké změny. Nejen, že zrušil přes 180 pracovních míst v herní divizi, ale odhalil také přeorientování Prime Gamingu. Nově například nebude nabízet kapsule do her od společnosti Riot Games. Fanoušci jsou z tohoto kroku zklamaní.
Prime Gaming projde v roce 2024 obrovskou změnou
Prime Gaming projde v roce 2024 obrovskou změnou
Zdroj: Twitter.com

Více prezident společnosti Amazon se do nového roku rozhodl udělat pár zásadních změn. Ruší něco přes 180 pracovních míst v herní oblasti, což bude mít za následek zrušení zásadních herních funkcí, které společnost Amazon podporovala. Rušit se bude například Twitch kanál od Amazonu s názvem „Crown“ a nebo podpora prodeje herních vydavatelů Game Growth.

Po delším vyhodnocování jsme se rozhodli, že naše úsilí a čas budeme soustředit tam, kde je opravdu potřeba. Naší největší prioritou je dodávat skvělé hry nyní i v budoucnu. Naslouchali jsme našim zákazníkům a víme, že dodávání her zdarma každý měsíc je to, co chtějí nejvíce. Chceme tedy náš Prime benefit zlepšit co to jen půjde,“ napsal ve svém prohlášení viceprezident společnosti Amazon, Christoph Hartmann

Zásadní změnou, která hráče zasáhne, bude „přeorientování“ bezplatných her či herních dodatků prostřednictvím Prime Gaming. Toto přeorientování má za následek, že některé větší společnosti s Prime Gamingem končí a nebudou se tak dodatky do jejich her v balíčkách objevovat. Jedním z nejpodstatnějších je například společnost Riot Games.

Prime Gaming se rozhodl neprodloužit propagační akci, které jsme součástí. Znamená to, že v březnu roku 2024 bude poslední kapsule z Prime Gamingu do jakékoliv naší hry. Víme, že je to obrovské zklamání, chtěli jsme vás o tom však informovat co nejdříve to jde. Vše, co si před březnem roku 2024 odemknete vám však na účtu zůstane,“ prohlásila společnost Riot Games na svém účtu na platformě X.