Přejít k hlavnímu obsahu

Agraelus je volný. Nejoblíbenější český streamer měl nakonec kratší ban

17. 12. 2023 | 20:00 Twitch
Vojtěch „Agraelus“ Fišar už nemá ban na nejslavnější streamovací platformě Twitch. Oblíbený český tvůrce byl den před charitativním streamem, který se měl vysílat právě na jeho Twitch kanále, zabanován. Zákaz měl původně trvat týden, Agraelus se ale na platformě ukáže „už“ po třech dnech. Původní plán vysílat v neděli na YouTube tak neplatí, Vojtěch Fišar je opět na Twitchi.
Agraelus je volný. Nejoblíbenější český streamer měl nakonec kratší ban
Agraelus je volný. Nejoblíbenější český streamer měl nakonec kratší ban
Zdroj: Twitch Agraelus

Vojtěch „Agraelus“ Fišar se na poli živých streamů umí pohybovat jako málokdo jiný. Přesto ale podruhé ve své kariéře neunikl banu. A stejně jako před dvěma a půl lety neznal důvod tohoto trestu. „Zamítli nám žádost o odsunutí výkonu banu,“ uvedla česká streamerská jednička na svém Instagramu. Žádný konkrétní klip, nic.

Následně musel Agraelus dělat test z pravidel Twitche. Mezi tématy byl rasismus, nadávky, pohlaví nebo LGBTQ. Zkoušku zvládl Agraelus na 100%. Ani jedna chyba a nakonec zkrácení banu o čtyři celé dny. Dobrá zpráva pro populárního tvůrce i jeho fanoušky.

Štítky: Agraelus, Twitch
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).