Přejít k hlavnímu obsahu

Agraelův ban je zhruba po jednom dni u konce!

31. 3. 2021 | 15:46 Twitch.tv
Twitch je i nadále nelítostný a na domácí scéně si odnáší trest další velká osobnost, tentokrát dokonce ta největší. Svůj úplně první ban na Twitchi obdržel doteď bezúhonný Agraelus, ale k radosti všech fanoušků tato nucená přestávka netrvala nijak dlouho a Vojta se na streamu ukáže už dnes večer.
Agraelus byl poprvé zabanován
Agraelus byl poprvé zabanován
Zdroj: YouTube/Agraelus Reakce

UPDATE: Nakonec se ukázalo, že Agraelův trest trval dokonce ještě kratší dobu, než se původně očekávalo. Namísto očekávaných tří dnů tento ban dle StreamerBans vydržel pouhý jeden den a devět hodin, což znamená, že oblíbený streamer je zpátky na scéně. A jak napovídá jeho popisek na Twitchi, na další vysílání se můžeme těšit už dnes večer!


Že Twitch nebere ohledy ani na své partnery a rozhazuje kolem sebe bany hlava nehlava, to již víme, ať už se podíváme na příklady z domácí nebo světové scény. U nás na česko-slovenské scéně si svůj nejusilovnější souboj s Twitchem pravděpodobně rozdal český streamer Opat04, ale i jeho slovenský kolega Restt. Oba se, ať už svojí chybou, nedorozuměním, nebo přičiněním nějakého zlomyslného diváka, dostali do rozporu s pravidly Twitche hned několikrát, za což si také odnesli spoustu banů.

Vedení se opět nedávno ujal Opat04, který si po zázračném navrácení účtu zadělal na další ban a další měsíce nejistoty, za což v podstatě ale sám nemohl. Tentokrát se hněvu Twitche nevyhl ani největší český streamer Agraelus, který si až doteď dával velký pozor a všem nepříjemnostem se úspěšně vyhýbal. Jedná se tak o úplně první Agraelův ban na Twitchi a podle informací by pravděpodobně měl trvat 3 dny.

V současné době se však neví, za co úspěšný český streamer ban obdržel, což na sociálních sítích také rozjelo diskuze s různými spekulacemi. Jedním z důvodů pro nahlášení kanálu by mohla být i toxicita, což by byla dost nešťastná náhoda i vhodná příležitost pro všechny škodolibé diváky, jelikož Agraelus zrovna ten den za každý svůj toxický výlev věnoval 200 korun na charitu. I vzhledem k jeho minulosti je jasné, že Agraelus bude brzy zpátky, avšak celý ban značně narušil jeho plán odstreamovat celé dva měsíce bez jediného odpočinkového dne.

Na důvod trestu si však budeme muset zatím počkat, dokud se Agraelus oficiálně nevyjádří. A kdo ví, třeba Agraelovi nucená pauza alespoň umožní si odpočinout od neustálého streamování a náporu toxického chatu. Nebo, že by se mu natolik stýskalo po tvorbě a oživil tak znovu svůj YouTube kanál? Nechme se překvapit!

Štítky: Agraelus