Přejít k hlavnímu obsahu

Rok 2025 navždy změní League of Legends, slibuje herní producent

18. 12. 2023 | 18:22 League of Legends Gaming
League of Legends čeká spoustu změn. V roce 2024 by se hráči měli připravit na částečné novinky, které by měly být předehrou toho, co přijde v následující sezóně. Rok 2025 by měl podle herního producenta navždy změnit League of Legends.
League of Legends, plány do budoucna
League of Legends, plány do budoucna
Zdroj: Riot Games (s povolením)

Uplynulý rok 2023 byl pro hru League of Legends opravdu zajímavým. Ve hře se objevily nové herní režimy, noví šampioni. Sezóna ale přinesla také spoustu kontroverze, kritiky a stížností. Přinesl spoustu chyb, která komunitu rozdělila na dva tábory. První tábor, který byl výskytem těchto chyb zklamaný a druhý, který jejich existenci jednoduše ignoroval. Budoucnost by měla být jiná.

Rok 2024 přinese obrovské změny! Každý hráč bude mít něco pro sebe, další rok pak změní hru League of Legends navždy,“ slibuje herní producent League of Legends Pu „Pupulasers“ Liu. „Upneme se spíše na zábavu před férovostí, takové je pravidlo do budoucna,“ prohlásil Liu.

Změny, jež se v roce 2024 chystají, by měly započít cinematickým úvodem nové sezóny. Odhalit by se měl zcela nový systém trestů, který měl doposud spoustu nevyřešených problémů a dle všeho by se měl řešit také event pass. Ten byl v poslední době spíše debaklem.

Je očividné, že společnost Riot Games má pro hru plány na minimálně další dva roky dopředu. Patnáctá sezóna má League of Legends změnit navždy. Čeká nás zajímavá jízda s populárním MOBA titulem.