Přejít k hlavnímu obsahu

STYKO se vrací do hry. Na další období se znovu upsal semifinalistům Majoru

27. 12. 2023 | 18:00 Counter-Strike 2 Přestup
Martin „STYKO“ Styk má po třech měsících znovu angažmá. Pokračovat bude s týmem Apeks, který ho na začátku října posadil na lavičku. Organizace si díky tomu udrží jádro z posledního Majoru a nebude chybět na EU RMR. Právě na Majoru se rozhodne o jeho další budoucnosti.
Martin „STYKO“ Styk
Martin „STYKO“ Styk
Zdroj: Apeks

Úspěšný slovenský hráč další etapu své kariéry spojí s týmem, ve kterém napsal tu poslední. Apeks sice Martina „STYKO“ Styka posadili na lavičku, ale po dalších změnách v sestavě znovu zatoužili po jeho službách. Dohodli se s ním tak na prodloužení pro následující období, které lemuje kodaňský PGL Major.

27letý STYKO byl klíčovou postavou Apeks od ledna 2022. Jediný titul získal na domácí půdě, když jako zahraniční hosté ovládli Tipsport CS:GO Bratislava. Tým bohužel nedokázal navázat na senzační tažení do semifinále BLAST.tv Majoru a STYKA v říjnu nahradil Ådne „sense“ Fredriksen, mladík z vlastní akademie.

Slovenský borec nahrazuje Damjana „kyxsan“ Stoilkovského, který přestoupil do Heroic. Kromě něj již v létě odešel Justinas „jL“ Lekavicius, a organizace tak potřebovala udržet tříčlenné jádro, aby nepřišla o pozvánku na EU RMR pro nadcházející Major. Do té doby STYKA dále uvidíme například na IEM Katowice.

Zdroj: apeks.gg
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.