Přejít k hlavnímu obsahu

Tohle nechceme! Nový šampion v League of Legends je roztomilý, hráčům se nelíbí

5. 1. 2024 | 16:00 League of Legends Gaming
Rok 2024 sotva začal, hráči se už teď ale mohou těšit na nový přírůstek ve světě League of Legends. Nejnovějším šampionem bude drak Smolder, ADC, které rozšíří variabilitu na botlane. Hráči z něj ale příliš nadšení nejsou. Alespoň většina z nich.
Nový šampion Smolder
Nový šampion Smolder
Zdroj: twitter.com/LeagueOfLegends

Smolder se na první pohled jeví jako sotva vylíhnutý roztomilý dráček. Z hlavy mu šlehají dva plameny, kolem těla má malou sbírku ostnů a několik drápů, které bude třeba nechat ještě dorůst.

Zatímco některým bezpochyby jeho nevinný vzhled imponuje, je zde ale mnoho hráčů, kteří jsou z jeho roztomilosti otrávení. Na internetu se k tomuto tématu rozjela vydatná diskuze a odpůrců se zde sešlo opravdu hodně.

„Po zveřejnění tohoto dračího šampiona jsem ztratil veškerou naději. Chci se cítit jako monstrum a to s tímhle drakem opravdu nepůjde,“ napsal uživatel lastweeblord. „Vypadá jako ošklivý animovaný model z dětských pořadů z počátku roku 2000,“ přidal se další odpůrce. Skiny na líbezné šampiony se zřejmě prodávají lépe a Riot tak moc dobře ví, co dělá.

Hráči pořád volají po nějakém pořádném monstru. Chtějí hnusnou bestii, která soupeře vyděsí. Naafiri byla náznakem, tam jsou ale problémy jinde. „Proč nemůžeme mít pořádného draka?“ ptají se hráči League of Legends.