Přejít k hlavnímu obsahu

IShowSpeed v domě legendy. Ronaldo mu ukázal herní výbavu a půjčil Zlatý míč

10. 1. 2024 | 21:27 YouTube
S Cristianem Ronaldem už se americký youtuber Darren Jason Watkins Jr., známý jako IShowSpeed, viděl. Teď strávil několik desítek minut s další fotbalovou legendou. Domů si jej pozval Ronaldo Luis Nazario de Lima, přezdívaný R9. Bývalý brazilský útočník si nejdřív s Watkinsem chvíli popovídal a pak youtuberovi daroval své podepsané dresy. Speedovi ukázal i svůj herní setup a pak mu dokonce do ruky půjčil jednu z nejcennějších trofejí ve světě fotbalu - Zlatý míč.
IShowSpeed v domě legendy. Ronaldo mu ukázala herní výbavu i Zlatý míč
IShowSpeed v domě legendy. Ronaldo mu ukázala herní výbavu i Zlatý míč
Zdroj: YouTube IShowSpeed

IShowSpeed se začal do fotbalového světa prodírat především díky Cristianu Ronaldovi. Portugalský útočník se pro něj stal modlou, Speed začal jezdit na Ronaldovy zápasy. Dlouho se nedočkal vzájemného setkání. Až v létě se na několik desítek sekund se svým idolem uviděl. Ve fotbalovém contentu ale pokračuje a teď navštívil legendárního Brazilce Ronalda.

Bývalý útočník Realu Madrid ukázal Speedovi svou vilu a ukázal mu i nadupaný herní setup. Amerického streamera ale zaujal především Zlatý míč. Trofej mu Ronaldo zapůjčil, Speed se dočkal obrovské pocty. Jen málokdo dostane do ruky Zlatý míč od dvojnásobného vítěze slavné ankety.

Štítky: IShowSpeed, Ronaldo
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).