Přejít k hlavnímu obsahu

Drake vyprankoval známého streamera, když byl zrovna na rande

13. 1. 2024 | 16:32 Lifestyle
Adin Ross, jeden z největším streamerů na platformě Kick, obdržel v jednom ze svých posledních vysílání prank call od známého rappera Drakea. Rapper měl v úmyslu zesměšnit svého kamaráda před dívkou, se kterou právě streamoval. Vše bylo myšleno s humorem, klip se okamžitě začal šířit po internetu.
Drake vyprankoval Adina Rosse v živém vysílání
Drake vyprankoval Adina Rosse v živém vysílání
Zdroj: X.com

Adin Ross se v jednom z jeho posledních živých vysílání dostal do poněkud nepříjemné situace. Během vysílání mu zavolal světoznámý rapper Drake. Není žádným tajemstvím, že tito dva k sobě mají velmi blízko, Drake navíc podepsal se Stakem vlastní smlouvu. Samotný call není tolik překvapivý.

Adin ale zrovna seděl s blonďatou dívkou na „rande“. Když se Drake podíval na stream, napadlo ho jediné - zavolat Adinovi a zesměšnit ho. Rapper do studia zavolal s tím, že prášky pro Adina jsou připravené.

 „Sestřička říkala, že ty prášky, o které jsi měl zájem, jsou připravené k vyzvednutí v lékárně. Nevím ale, jestli chceš jít dnes večer,“ zeptal se Drake. „O jakých prášcích mluvíš, brácho?“ odpověděl zmatený streamer. 

Poté, co Adin řekl, že je v živém vysílání, rapper zavěsil. O několik okamžiků později však zavolal zpět. „Jo, to byla moje chyba, promiň, sestřička říkala, že jestli je do večera nedostaneš, bude to jen a jen horší,“ řekl Drake. „O jaké pilulce ale mluvíš kámo?“ odpověděl Adin.

Je to ta, o kterou jsi mě žádal,“ řekl Drake, načež Adin odpověděl, že neví o kterou, protože ho žádal o více věcí. „Nechci se zbláznit, kámo, ale myslím si, že jsou to ty, co by sis měl určitě vzít,“ ukončil rozhovor Drake.

Štítky: Adin Ross, Drake, Kick