Přejít k hlavnímu obsahu

SUI a štěkot. Streamer se s mladou hvězdou Manchesteru United domluvil na oslavě

14. 1. 2024 | 09:51 YouTube
Darren Jason Watkins Jr., na sociálních sítích známý pod přezdívkou IShowSpeed, v sobotu živě vysílal na YouTube společně s profesionálním fotbalistou Alejandrem Garnachem. Mladý hráč Manchesteru United se s energickým streamerem domluvil na oslavě, pokud v nedělí proti Tottenhamu vstřelí branku. Argentinec slíbil, že nejdřív udělá tradiční SUI a následně přejde do psa.
SUI a štěkot. Streamer se s mladou hvězdou Manchesteru United domluvil na oslavě
SUI a štěkot. Streamer se s mladou hvězdou Manchesteru United domluvil na oslavě
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)/IShowSpeed

IShowSpeeda je všude dost. Američan se ničeho nebojí, nemá takřka žádné zábrany a i proto je tak extrémně populární. Svůj content výrazně spojuje s fotbalem, ke kterému se dostal především díky Cristianu Ronaldovi. V minulosti už se s Portugalcem setkal, ukázal se na předávání cen Zlatý míč a dokonce navštívil domov brazilské legendy Ronalda.

Na svém streamu se Watkins Jr. potkává běžně se slavnými osobnostmi, naposledy se na živém vysílání objevil Alejandro Garnacho, profesionální fotbalista oblékající dres Manchesteru United. Hlavním tématem byl samozřejmě sport a nedělní zápas Garnacha proti Tottenhamu.

Pokud se 19letý talent gólově prosadí, udělá speciální oslavu, na které se domluvil se Speedem. „Udělej SUI a štěkej. Prostě štěkej, pak udělej jakože Speed. Prosím, prosím!“ žádal známý streamer Garnacha. Ten souhlasil a Watkins tak bude s napětím sledovat zápas svého oblíbeného mančaftu a především mladého Argentince.

Alejandro Garnacho
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).