Přejít k hlavnímu obsahu

Streamerka si na OnlyFans vydělala už přes 1 miliardu korun

14. 1. 2024 | 11:00 Lifestyle
Kaitlyn Siragusa, jedna z nejslavnějších streamerek současnosti vystupující pod přezdívkou Amouranth, odhalila své výdělky z platformy OnlyFans. Od fanoušků dostala za čtyři roky na platformě přes 57 milionů dolarů (cca 1,28 miliardy korun). Největší porce překvapivě nepřišla z předplatných, nýbrž ze soukromých zpráv, ze kterých má Amouranth přibližně 600 milionů korun.
Streamerka si na OnlyFans vydělala už přes 1 miliardu korun
Streamerka si na OnlyFans vydělala už přes 1 miliardu korun
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)

OnlyFans je jedna z největších světových platforem, na které si fanoušci mohou předplácet obsah od svých oblíbených tvůrců. Sice to nebylo původním záměrem, tvůrci se proti tomu pokoušeli bojovat, ale z OnlyFans se stala stránka známá především díky spojení se sexuálním obsahem. Jednou z hlavních tváří podobného contentu je Amouranth.

Streamerka, působící na Twitchi a Kicku, odhalila své výdělky od 1. ledna 2020. Na OnlyFans účtu jí za čtyři roky přistála astronomická částka přesahující 1,28 miliardy korun. Nejvíc Amouranth vydělávají soukromé zprávy (cca 600 milionů korun), necelého půl milionu korun dostala streamerka předplatnými.

Možná největší překvapení je ale u kolonky „dýšek“. Tímto způsobem poslali fanoušci své oblíbené tvůrkyni asi čtvrt miliardy korun. Amouranth odhalila i částky z posledních měsíců. V průměru si na konci loňského roku vydělal 20 milionů korun měsíčně. Pouze z OnlyFans.

OnlyFans
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).