Přejít k hlavnímu obsahu

Streamerka pila sedm hodin vodu vidličkou. Kdo se na tohle může koukat, nechápou diváci

16. 1. 2024 | 15:00 Twitch
Streamerka ExtraEmily, která je známá pro plnění šílených výzev, se na jednom ze svých posledních streamů pustila do další challenge. Tentokrát vypila celý galon vody pomocí vidličky. Trvalo jí to necelých sedm hodin. Čas si krátila sledováním klipů. Její fanoušci se baví, druhá část komunity nechápavě přihlíží. „Kdo by se na tohle koukal,“ ptají se další uživatelé Twitche.
Streamerka pila sedm hodin vodu vidličkou. Kdo se na tohle může koukat, nechápou diváci
Streamerka pila sedm hodin vodu vidličkou. Kdo se na tohle může koukat, nechápou diváci
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)

V online prostředí se v dnešní době dá narazit na téměř vše bizarní, co vás napadne - NPC streamy na TikToku, „nahaté streamy“ na Twitchi. Streamerka ExtraEmily se přidala s dalším netradičním, ale neškodným contentem. Jednou z jejích výzev bylo vypití galonu vody vidličkou.

Stream trval necelých 7 hodin. ExtraEmily musela vypít celý obsah nádoby, jinak nehodlala živé vysílání ukončit. Americká streamerka je známá tím, že se nebojí výzev a už v minulosti jich splnila hned několik. Například na jaře strávila 12 hodin přivázaná ke zdi.

Uživatelé Twitche jsou rozdělení. Někteří se podobným contentem baví, další jen nechápavě přihlíží. „Kdo se na něco takového může koukat,“ ptají se. „Je smutné, že někdo se určitě koukal na celých sedm hodin,“ přidává se další skupina.

Své fanoušky si netradiční stream našel. Na zmiňovaném streamu nastřádala ExtraEmily přes čtvrt milionu zhlédnutí, v průměru její výzvu sledovalo 6,5 tisíce diváků.

Twitch
Zdroj: Dexerto.com
Štítky: Twitch, výzva, ExtraEmily
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).