Přejít k hlavnímu obsahu

To tu ještě nebylo. Streamerka se přilepila lepící páskou ke zdi, jak dlouho vydržela?

11. 4. 2023 | 11:14 Lifestyle
25letá americká streamerka s přezdívkou ExtraEmily udělala subathon podle svého. Aby nebyl jako každý druhý, vymyslela něco opravdu bláznivého - wall-a-thon. Rozhodla se přilepit ke zdi lepící páskou. Emily vydržela i díky podpoře fanoušků 12 hodin. Polovina výdělku zamířila na konto SPCA (Společnost pro prevenci krutosti na zvířatech).
Streamerka ExtraEmily se přilepila na svém subathonu lepící páskou ke zdi
Streamerka ExtraEmily se přilepila na svém subathonu lepící páskou ke zdi
Zdroj: Twitch.tv

Subathon se jakožto content na platformách s živým vysíláním stal poslední dobou velikým trendem. Nejen, že si díky tomu streamer nažene obrovský počet sledujících, během vysílání si většinou přijde na pěkný peněžní obnos. Nedávno proběhl dokonce subathon, na kterém Kai Cenat překonal veškeré možné rekordy.

Streamerka ExtraEmily přišla s novým nápadem, jak subathon okořenit. Na svém živém vysílání se během „wall-a-thonu“ přilepila ke zdi. Diváci měli možnost po Emily například hodit vodní balónek nebo vajíčko, pokud pošlou určitý peněžní obnos.

Fanoušci o Emily měli ale také na druhou stranu strach, přilepení ke zdi na tak dlouhou dobu totiž může mít negativní zdravotní účinky. Zároveň se zajímali o to, jak bude používat toaletu, jíst či spát.

Podporovatelé udrželi Emily na zdi celkem 12 hodin, během streamu se Emily jednou přesunula. Wall-a-thon sledovalo v průměru 18 tisíc diváků, maximum pak nebylo daleko od 27 tisíc sledujících.