Přejít k hlavnímu obsahu

Placementy jsou rozbité. Hráč se skóre 1/39 byl umístěn do Goldu, stěžují si i další

17. 1. 2024 | 11:05 League of Legends Gaming
Čtrnáctá sezóna League of Legends odstartovala. Hráči se pořád ještě seznamují s novinkami na Summoner's Riftu, zároveň už ale bojují o co nejlepší umístění v hodnocených zápasech. Slušný rank si vysloužil i borec, který v prvních pět her skončil se skóre 1/39. Riotu přišel jeho výkon dostatečný na Gold 1. Nefunkční placementy mohou mít částečné řešení.
Placementy jsou rozbité. Hráč se skóre 1/39 byl umístěn do Goldu, stěžují si i další
Placementy jsou rozbité. Hráč se skóre 1/39 byl umístěn do Goldu, stěžují si i další
Zdroj: Riot Games

Hráči League of Legends na sociálních sítích sdílejí své první zážitky s rankedami v season 14. Někteří se do hodnocených utkání pustili vůbec poprvé ve svém životě. A trápili se. Rankedy jsou mnohem náročnější než normální špíly, což právě zmiňovaní hráči poznali. Riot Games si ale vyhodnotili jejich úvodní pokus pozitivně.

A tak se nováčci okamžitě dostali do vyšších ranků. Někdo se ukázal hned v Platině, nejzajímavější je ale případ vyvolávače se skóre 1/39 po pěti zápasech, které rozhodují o tom, kde daný hráč skončí. Na první pokud by většina odhadovala Bronze, možná i Iron. Doss s levelem 32 se ale může těšit z Goldu I.

Zahrajte si nejdřív normálky, hlásí Riot

Jedním z řešení pro novější hráče by mohlo být nastoupení do zmiňovaných normálních zápasů. Podle Riot Phroxzona pak může Riot účet lépe nasadit do prvních ranked. „Zkoumáme možnost, že by hraní v normální hře bylo podmínkou pro hraní v rankedu, ale to bude až za chvíli,“ přiblížil zaměstnanec Riotu další korky.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).